ecemanne Kızlar lütfen yardım edin. 11 haftalık gebeyim ancak gebelik takibi için hastane ve doktor bulamadım. Kurtköy emsey hastanesine giden var mı? Gülcan Akdamar hanımı önerdiler. Muayene ücretlerini biliyor musunuz ?
2kizannesi- ecemanne Emsey'e gitmiyorum ama pahalı diyorlar baya hastane olarak Bölge ve Yüzyıl hastanesini önerebilirim tavsiye isterseniz 😊 Yengem Bölge de doğum yapmıştı bende Yüzyıl da yapıcam inşallah
Asdjasdj34 ecemanne canım ben oraya gidecektim bizim bir akrabamız orda çalışıyor çalıştığı halde orayı önermedi bana suanda sezeryan Doğum yaklaşık 5 bin falan . Ve aman aman çok iyi bir hastane de değil .ben Pendik bölgede Mustafa beye gidiyorum kesinlikle öneririm
Kzclrm ecemanne ben emseye Gülcan hanıma gidiyordum mükemmel Bi doktor 130 TL muyane ücreti 4 ay gittim evime yakındı diye ve düşük tehlikem vardı kanamam falan olmuştu bulantım da çoktu bana çok iyi geldi Gülcan hanım çok memnun dum ama fiyatları çok pahallı ikizlerim için sezeryan yüksel ihtimaldi fiyatı da 5 bin olunca maddiyattan bıraktım ama doktor olarak Gülcan mükemmel Bi doktor
Kzclrm ecemanne şimdi Ümraniye çamlıca medipole gidiyorum 2 bin doğum ikiz ve sezeryan diye tabi 50 TL de muyane ücreti
2kizannesi- Asdjasdj34 Yengemin doktoru da Mustafa beydi çok babacan birisi gibiydi yengemi kızım falan diye severdi 😊 Durumum elvermiş olsa oraya giderdim bende ama oraya göre yüzyıl bi tık daha uygun 😌
Asdjasdj34 2kizannesi- çok Harika bir doktor canım daha bugün yanındaydım o kadar ilgili ki basımı bile oksadı korkma güzel kızım bebekte sende iyisiniz dedi ama yüzyılla bölge aynı canım fiyatlarda nerde oturuyorsun
Kzclrm ecemanne memnunum iki aydır da oradayım orayıda buradaki arkadaşların tavsiyesi üzerine gittim ve beğendim yeni açıldığı için uygun fiyatları
2kizannesi- ecemanne 95 lira muayene ücretleri 10 gün içinde ikinci kontrol bedava. Doktor da Fatma Bilginer'i öneririm tatlı bi doktor. Her şeyi açıklıyor sorunca anlatıyor falan
2kizannesi- Asdjasdj34 Evet yengeme de aynı şekilde davranıyordu saçını falan okşuyordu 😊 Yemek sitesinde oturuyorum buradan da rahat oluyor 10 dakika da yürüye yürüye gidiyorum 😌
Haticekrks ecemanne bende emseye gidiyorum canım Neslihan şeker hanıma. Oldukça memnunum muayene ücreti 130tl
Polo ecemanne Bir çok hastane deiştirdim ama emseyde karar kıldım. Ve beğeniyorum. Hastane ve doktorumu seviorm. Dr benim için önemliydi. Onada güvendiğimden emseyde temiz ve iyi olduğundan tercihim bu yönde oldu. Başka özellerde denedim, ama nıc..