Eloyla Kartal’da riskli gebelikle ilgilenen güvendiğiniz doktor var mı? Büyük bir miyomla beraber hamilelik yaşıyorum ve gerçekten zorlanıyorum. Ümraniye’de Murat Muhcu hoca gibi miyomla ilgilenen işinin ehli bir doktor tavsiyesi varsa beklerim.
greenofbroccoli Eloyla Avicenna’da Fatih Birol, Kartal Acıbadem’de de Lütfiye Uygur. Bir arkadaşımdan duymuştum, yorumlarına bakın isterseniz ama randevu bulabilirseniz Lütfi Kırdar’ın perinatolojisi de iyi diyorlar
tugcegldal Eloyla sizi etkilemek istemem ama bende çevremdekilerin etkisiyle Fatih beye gittim giren hasta 2 dk çıkıyor diye tuhaf geldi. İlk kontrol ne kilo baktı ne bir şey. Sonra takip ettiğim bir fenomende ona gidiyordu geçen açıklama yaptı 5 aydır sağlıklı bildiğim bebeğimde sorunlar varmış diye yok yere amniyo sentz yapılmış o da doktorunu değiştirmiş. Bunlar beni iyice korkuttu sonra onların o hastanede çekilmiş bir videosu altına başka biri de aynı şeyleri yaşadığını anlatmış gebelik şekeri olduğunu başka bir doktora gidince öğrenmiş o kişiyle iletişime geçtim ve şimdi yeni bir doktor arayışına girdim. İyice araştırmanızı tavsiye ederim.
Eloyla tugcegldal ya gerçekten inanılmaz. İnsan içinde can taşıyor doktorların bu tavırları nasıl kabul edilebilir? Anneye bir şey olabilir bebeğe bir şey olabilir!! En hassas konular ama kime güveneceğini şaşırıyor insan. Teşekkür ederim bilgi için. İyice araştıracağım. Umarım hepimiz işinde gerçekten iyi insanlarla karşılaşırız.
Eloyla tugcegldal ya gerçekten inanılmaz. İnsan içinde can taşıyor doktorların bu tavırları nasıl kabul edilebilir? Anneye bir şey olabilir bebeğe bir şey olabilir!! En hassas konular ama kime güveneceğini şaşırıyor insan. Teşekkür ederim bilgi için. İyice araştıracağım. Umarım hepimiz işinde gerçekten iyi insanlarla karşılaşırız.
gozde91 tugcegldal o fenomeni bende takip ediyorum hangi videosu altında yorumlar yazılmış acaba. Bende Fatih beye gidiyordum bi tedirgin oldum şimdi
ayseakaar2000 Kartalda değil ama ben gizem hocayı öneririm Kadıköy’de muaynehanesi Kartal çıkışlıymış