Merhaba arkadaşlar biz bugün biraz erken olacak şekilde elendik. 3 gündür kasıklarımda regl olacakmış gibi bi ağrı ve baskı hissediyordum. Artık bi akşam dayanamayıp acile gittim bebeğimin kanala girdiğini ama kalp atışlarında ciddi bi düşüş olduğunu söylediler doktor eve gönderdi yarın sabah tekrar gel nst yapalım dedi sabah geldiğimde durumu kendi doktoruma anlattık ve muayene de 6 cm açılmam olduğu söyledi hemen yatışımı yaptı buraya kadar her şey çok pozitifti daha sonra haftası küçük olduğundan ciğer geliştirici iğne yapıldı suyumu patlattı ve nst sinde yine değişiklik olmayınca 5-6 saatin sonunda sezeryana karar verdik 12.14de sezeryana girdim 12.16da bebeğim kucağımdaydı şükürler olsun. Doğduktan sonra uzun bi süre hava aldı bebeğim şükürler olsun yanımda ve durumu iyi 7 cm’e kadar dayanıp sezeryana girmek üzücü olsada şükürler olsun bebeğim kucağımda doğum yapmak cidden kolay bi eylem değil ama sonuca odaklanın çektiğim her sancı beni bebeğime bi adım daha yaklaştırıyor diyerek 7 cm kadar gelmiştim. Rabbim kalanların yardımcısı olsun