cizgilidefter Emlhh ben de ilk belirti kasık ağrısıydı. Şimdi 5 küsur olduk hala da öyle. Rahim büyüdükçe kasılıyor ben de acı çektikçe mutlu oluyorum 🫣
Panikkedi Kızlar adetime 7 gün var ve kasık ağrılarım arttı heran olacak gibi sizde de öyle miydi belirtiler gögüslerim de şiş 1 haftadır dokunamıyorum 🥹
diesa_6 Asortikhanim ben de bunu yaşıyorum bugün başladı. Ümitlenmemek için üşüttüm heralde diyorum kendi kendime🥲 çok teşekkürler cevabınız için hayırlısı olsun bakalım
dcetiner Adetim 2 gün geçmişti iş arkadaşımdan biri geçtiğini bilmemesine rağmen sen hamilesin test yap yüzün parliyo dedi onun demesiyle geciktigi ni söyledim birlikte test yaptım çift çizgiyi gördük
alaagoz Emlhh benimde en önemli hamilelik belirtim kasık ağrılarıydı reglden bir hafta önce bence bir kan testi yaptır
mervenr4 Benim ilk hamileliğimde göğüs uçlarım çok ağrımıştı ve karnım şişti.5.haftada D düşük yaptım.
dryxl1 @Emlhh adetim 8 gün gecikti. 6.gün test yaptım pozitif çıktı. Ama mide bulantım yok. Göğüs uçlarıma ağrı girdi. Akıntı hiç yaşamadım. Hala emin değilim hastaneye gideceğim
Emlhh Kızlara kasık ağrım hala devam ediyor bazen sağ bazen sol tarafta bel ağrım da var hele ki ayakta kalınca daha çok beyaz akıntı bu dediklerim tamam da karnımı görseniz 4 aylık hamile dersiniz üşütmüş olabilirmiyim acaba şuan buna takıldımmm
NereyeKoyduysanOrdadir Emlhh regl olmamak 😂 Öncesinde regl olacağım zamanlarda olan tüm belirtilerim vardı çünkü, gogus hassasiyeti, hafif kasık ağrısı, ben refl olucam diye beklerken günüm geçti. 4-5 gün geçene kadar bekledim acaba mı diye sonra bir test yaptım sobe :)
Silaaaamom2025 Emlhh tiksinme koku hassasiyeti aşırı uyku ve dehşet adet sancisi benzeri ağrı en çokta kasıkta