Bernaa37 Kızlar detaylı ultrason randevu bulamıyorum devlette 5. Bın 10 bın ıstıyır bnde o parayla bebegimn ihtiyacını karşılamak istiyorum ama bı turlu bulamıyorum kızlar 19 hafta.6 gunluk hamileyim
minikari Bernaa37 özelde o kadar mı tutuyor ya radyoloji uzmanı bakacakmış bize de o kadar tutar mı acaba
Catperson Bernaa37 her sabah saat 10:00da deneyin demişlerdi bize, kaç haftalıksınız bilmiyorum haftalar önce başlamak gerek aramaya. Biz bütün egedeki hastaneleri taramıştık. Yakın illeri de değerlendirmeniz iyi olur.
Catperson YyyyYasemin önce devlet hastanesinde bir kadın doğum uzmanının alan açması gerek daha sonra telefonla (182 olması lazım) arayıp randevu almaya çalışıyorsunuz kendiniz. Devlet için böyle. Randevu aldıktan sonra ilgili hastaneyi arayıp detaylı usg yapılıp yapılmadığını sormak önemli. Özelde direk hastaneyi veya özel poliklinikse orayı aramak ve randevu almak gerek.
ikinci-bahar25 Bernaa37 ben her sabah 10 da giriyordum zaten günde 3 4 randevu tek veriliyor. Çok şükür ki buldum
Hilalgc Cumartesi ve pazar sabah tam 10:00 da girin perinatploji bölümüne randevu alın detaylı usg yapılmamaktadır yazıyor bazılarında onlara almayın normal riskli gebelik yazıyorsa sadece ona alabilirsiniz yeni yaptırdım devlette
mutlumoomm Bernaa37 bence en iyisi özel onların makinaları daha iyi oluyor verilen paraya da değer bence ya ben hamilelik sürecimde devlete gitmeye pek yakın bakmıyorum tabi yaşanılan şeylerden ötürü benimkisi birde panik biriyim ben devlette de zor randevu bulunuyormuş inşallah bulursunuz