bellaaaa mellly benim bebeğim de iri sizden 200 gram fazla dedi 31. Haftasında genetik mi acaba bilmiyorum abartarakta bişey yemiyorum aslında
mellly bellaaaa benim geçen haftaki kontrolde 34+2de bebek 36+6 ile uyumlu çıktı şekerimde olmadığı için genetik olduğunu söyledi doktor ama doğum tarihini ve doğum şeklini etkileyebilirmiş böyle hızlı ilerlerse 37de almak zorunda kalabilirim dedi
ftmdyn22 1903kartalice telefon 29+4 te gittiğimde 1500 gramdı şu an 32 haftalık oldum kaç olduğunu bilmiyorum 😌
melsaanne sevgidolubiranne yok hayır 31+3 olduk en son 28. Haftada kontrole gittiğimde öyle demişti doktorum daha var doğmamızaa🤭❤️
sevgidolubiranne melsaanne Oh Maşallah doktor bana karın çevresi iki hafta önden gidiyor dedi korkulacak bi durum mu bu
melsaanne sevgidolubiranne 2 haftaya kadar önde ya da geride olması normal bi durum haftalar ilerledikçe yakalıyor ya da tombik doğuyor🥰
Burcak61 1903kartalice 26+5 de 26+2 ile uyumlu olup 892 gram iyi dedi ben tek arter tek ven problemi yaşıyorum inşallah 2500 leri görürüz şu an 27 +2 yim 🙂
Kleopatraa ikiprensannesii_ Yaaa Allah korusun kötüyü düşünme. Benim alt bel ağrım çok fazla oluyor ,özellikle biraz ayakta kalınca ama dinlenince geçiyor. Bunu takip edebilirsin dinlenince geçiyor mu diye.
ikiprensannesii_ Kleopatraa ya benimde ağrım olur normalde ama bu çok değişikti. Resmen sancı yaşadım. Dün gece çok kötüydü çok şükür geçti
aleyna_aslankles Mervekaram22 Benide sezeryana alıcaklar gibi duruyor büyük ihtimalle bende sizin dediğiniz gibi diyecem 😂😂😂😂
sevgidolubiranne melsaanne Yaa inşallah içimi rahatlattın kuzum ben yine de ekmek pilav şekerli meyve ve tatlıyı kesicem