Happymom-2 Saçını yaptığınızda, kıyafetini giydirdiğinizde sürekli “Ayy çok güzel oldun, çok güzelsin, elbisen çok yakıştı, gel bir sarılalım, poz ver fotoğrafını çekeyim” şeklinde yaklasirsaniz muhtemelen kısa sürede toparlayacaktır. Biz nasıl iltifat edilmesini arada bir şımartılmayı övülmeyi istiyorsak onlar da istiyor emin olun. Benim oğlum iki yaşında her giydirmemde çok yakışıklı olduğunu soylerim normal kucağıma alıp severken sürekli söylerim bir iş yapsa hemen övgüleri sıralarım ki kendine olan özgüveni artsın. Orda size sorduğunda aslında çirkin olmadığını, neden böyle düşündüğünü güzellikle sorup ogrenmeniz lazım. Çirkin miyim sorusuna verdiğiniz evet cevabı çocuğunuzun özgüvenini bitirir. Annem, babannem yıllarca küçükken bana kilomla ilgilı konuştular ayı gibisin, ayı yogi, az zayıfla, seni alan adam napacak tarzı konuşmalar yaptılar. Evlendim ikinci çocuğumu bekliyorum evet vücudum güzel değil ama belki 10 üzerinden 10 yıl geçti ben o lafları unutamıyorum sindiremiyorum. Belki kilomla dalga geçmek yerine yeme bozukluğumun nedenlerini arastirsalardi herşey farklı olabilirdi. Lütfen kızınızı karşınıza alıp ona bol bol onu sevdiğinizi ,çok güzel olduğunu hatırlatın ve neden böyle düşündüğünü öğrenmeye çalışın ❤️❤️🥹