Adet döngüm zaten düzensz 28 30 günde bir de olduğum zamn oluyor 45 günde bir yada mevsim geçişlerinde senede bir 1 ay olmadığım da oldu mesela. Pcosum var doğum sonrası 1 yıl çok düzenli olup sonra yine şaşırıyo düzen. 3 aydır 40 günde oluyodum normal zamandan 10 gün geçmiş kabul ediyodum. Geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz 2 yıldır ondan önce 4 yılda yine böyle korunduk. Şuan adet döngümn 40. Günündeyim. 17 gün önce yumurtlama akıntısı gördüm daha sonrasında kasık ve bel ağrılarım da oldu hep adet olcam sandım norml beyaz akıntım da çoğaldı adet zannetim ama yok bi önceki gebelik te bu akıntının üzerinden 13 gün gecince test yapmış tım ve pozitifti ama ozaman korunmuyoduk. Şimdi geri çekilme bile olsa korumalıydı adetimn bu kadar geckmesini o akınıtıyı görmemiş olsam asla takmazdım ama yumurtlama görüp 17 gündür hâlâ adet olmamak beni korkutuyor. Henüz test yapmadım haftaya randevum var eğer hâlâ olmazsam direk kan vermk istiyorum ama dayanamayıp yarın test te alabilirim bilmiyorum. Böyle yumurtlamadan sonra uzun süre adet gecikmesi yaşayan var mı