Busradoga Arkadaslar iyi aksamlar ikinci gebeliğim 28 haftaya giriyorum bu gece. dikiş yerim sızlıyor sanki.. karın büyüdükçe dikiş yeri acır mı ?
cakirbebek Busradoga benimde ikinci 24 haftalığım arada benimde sizliyor ve karnim cok çıkıyor benim baya geriliyor hamileyken
fgormez Busradoga iki sezaryen arası yakın zaman mı?bende ikinciye yeni hamileyim 2 sezaryen olanlara sordum acı olmadığını söylediler gerildiği için öyle hissediyor olabilirsiniz belki
fgormez Busradoga yakın da değilmiş evet kendinizi yormuş olabilir misiniz eğil kalk,çok ciddi birşey olacağını sanmıyorum korkmayın geçmiş olsun
busenaz68 Busradoga benimde ikinci gebeliğim 36. Haftadayım dikiş yerinde herhangi bir problem olmadı. Sağa sola çok ani harektle donersem anlık bir yanma hissi ve sancı oluyor oda geçiyor hemen
avucundaopucuk 4 sene oldu ikinci hamileliğim şuan 37 haftalığım ama hiç bir sorun yaşamadım çok şükür doktorda dikiş yerlerine baskı yapmıyor bebek dedi ondan da olabilir mi bilmiyorum
Kedi07 Busradoga kızlarım 1,5 yaşında iki gebelik aradı çok yakın 31.haftadayım çok sık dikişlerim acıyor. Doktorum normal olduğunu söyledi
Tugcender Busradoga aşkım sızlaması falan olağan bence 34 haftadayım ama dikiş yerlern taze mi ne kadar oldu doğum yapalı benim oğlum 32 aylık açılacak diye hiç düşünmedim onlar çoktan kaynadı
Busradoga Tugcender 4 sene olacak ben sadeece karnım büyüdükçe gerildiğinden sızlama ihitmaki olurmu diye düşündğm
Tugcender Busradoga dört senede normale döndü bedenin hayatım dikiş yerleri coktan kaynadı ben bi şikayetimle 9. Ayda gittiğimde doktorum artık onları unut onlar kaynadı demişti ordan biliyorum
Yavuzzynpmhra Busradoga sanmıyorum. 3.gebelğim bir önceki çoğuldu. 32 haftadayım doğurduğumda ikizleri doğuralı 2 yıl olmayacak gibi bile. Bir sorun yaşamadım yaşamıyorum