Ayseguls_baby Mucize0 ben 20+4 Haftalığım bir kaç gündür net hissediyorum 😌 ilk gebeliğim ve Plesanta önde olduğu için biraz geç hissettim
Myyfamily Mucize0 17 de hissetmeye başladım şimdi 19+lardayim baya baya hissediyorum,ama bu ikinci gebelik ilkinde 22.haftada hissetmeye başlamıştım
visnelicheescake Benim de 2.'ci gebeliğim acaba ne zaman hissederim merak ediyorum hep ilk gebelik gibi olmaz erken hissedersin diyorlar ya genelde .
Mucize0 visnelicheescake kaçıncı haftadasınız şuan? Birde ilk gebeliginizde kaçıncı haftada hissettiniz ?
visnelicheescake Mucize0 şuan 7+0 olacağım gece 00:00′da ilk gebeliğimi hemen hemen 17-18 arası hissettim zaten 24 e kadar da düzene anca girdi ilk olunca🥰
Esay01 Mucize0 ilk gebelikte 18 de hissettim bunu 14 de küçük küçük kalp atışı gibi pıt pıt atmaya başladı
Snmsu Haftamda ilk kez hissettim Şuan 18 bitti çok derinden nadir hissediyorum biran önce hissedebilmek için sabırsızlanıyorum 🥹
Elifkkkkk Mucize0 ilk gebeliğiniz ise bu haftada hissetmemeniz normal kişiden kişiye değişir ama 18.haftadan sonra hissetmeniz daha mümkün