Sehla00 Minikcivciviimm Açtım kan verirken ama öncesinde bi nane şeker attım öyle ağzıma çok fark eder mi?
Minikcivciviimm Sehla00 troid bakilirken ictigij suyun bile bir tane sigaranin bile önemi varmis cevremdeki troid hastalari hep öyle dedi benimde yüksek cikti ben tok vermistim ertesi gun gittim ac verdim gayet normal degerlerde çıktı o yüzden dedim
eses26_ Sehla00 normalde yüksek değil ama hamilelikde 2.5 üstü olmaması gerek ilaç kullanmazsan yükselmeye devam eder ilaca ragmen deger düşmeye bilir aylık kontrol lazım
Minikcivciviimm Sehla00 gittiysenbiyi tamamdir bence kullan bebişe bir zararı yok asil troid yuksekligi bebişe zararı var kullan mutlaka icine sinmiyorsa da baska doktara daha git ama troid hamilelikte çok onemli
ezoocum Sehla00 saçmalamayın tiroit ilacının bebeğe bir zararı yok aksine içmezseniz tiroit yüksek olursa bebeğinizi kaybedersiniz ya da sakat kalabilir doktor ilacı verdiyse keyfinden vermedi size ki siz keyiften kullanmamazlık yapamazsınız bebeğinizi riske atmak istemiyorsanız tabi. ben tiroit hastasıyım zaten ilaç kullanıyordum yükseldiği için dozumu 3 katı arttırdı doktorum ben kullanmasaydım bebeğim ölseydi sakat kalsaydı daha mı iyi olacaktı çocuk oyuncağına çeviriyorsunuz ilaç kullanıp kullanmama işini bebeğinizi riske atmayı nasıl düşünürsünüz ilaç kullanmayarak
Sehla00 Kullanmaya başladım. İlk gebeliğim, anksiyetem var zaten, çok fazla ilaç kullanamıyorum. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Tedirginim haliyle. Daha yumuşak bir üslupla ifade edebilirsiniz. Yine de teşekkür ederim.
Ecrin_47 Minikcivciviimm cnm hatırlamıyorum e nabız bakıyorum da bulamıyorum adı ne diye yazıyor anlamdım oradan 🤭
laydaerd Sehla00 benimde aynı şekildeydi 7. Haftada kızımda farkedilmişti ilaç kullandım bunu ilaç olarak düşünme çünkü bebeğinin sağlığı için yapılan bişi bebeğin beyin gelişimi tiroidle alakalı o yüzden doktorun ne diyorsa onu yap
hulya10 Sehla00 baştan beri ilaç kullanıyorum ben de bebek gelişimini olumsuz etkiliyor yüksek olması dikkat edin 🙏🏻
gizemgul_1 Sehla00 tiroid ilacını bir gün dahi unutmamanız gerekir. Bebeğin direk zekasını etkiliyor. Anne oluyoruz artık kendimiz ikinci plandayız :)
Tugcender eskus normal değerin az üstünde o yüzden en düşük dozu bile yarım iç demiş kontrol altında tutmak için canım korkma
Minikcivciviimm Ecrin_47 tsh gebelikte 2,5 altında olmasi gerekiyor dahiliye gidin bence durumu söyleyin ac karnina bi kan verin baksınlar
mucizemin @“Sehla00”#p37652961sh sizin hormonunuz bebeğe eksik ya da az bir şekilde iletilirse direk zekasını etkiliyor doktorunuzun belilrlediği dozu düzenli bir şekilde aç karnına için hiç bir şey olmaz üstelik her ay dahile de kontrole gidilmesi gerekiyor ihmal edilecek bir şey değil
gurs Trioid yüksekliği beyin gelişimiyle alakalı ilk trimesterda bence doktorunun verdiği ilacı kullanmalısın, benimde referans değerleri arasjnda çıktı ama 2.5dan büyük olmaması gerekiyormuş ondan dolayı ilaç verdi kullanmam için 3 çıkmıştı benimde mesrla
rabiabng Bende daha bugün tahlil sonucun için dahiliye doktoruna gittim benim tsh değerim 4.69 çıktı ve ilaç icilmezse bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkileyeceğini söyledi doz olarak 50 mg dan başlayıp ilerleyen zamanlarda dozunu arttiracagini söyledi doktorum ihmale gelmez