bebek308_ GulsunOgretmen amin inşallah korkutma kendini normal olabiliyor ilk haftalar aylar rabbim selametle kucağına almayı nasip etsin 🤲🌼🧿
Gezginnn GulsunOgretmen canım benimde 10 haftalıkken iki ped dolacak şekilde kanamam olmuştu çok şükür sıkıntı olmadı progestan kullandım istirah ettim bol bol. kanama kese dışındaydı. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız 🙏
GulsunOgretmen Gezginnn aa baya çokmuş sizin de,bişey olmamasına sevindim 🙏 ben de birazdan doktora gidicem inşallah iyi haberler verir 🥺🙏
prensesmoana GulsunOgretmen Merhaba. Mutlaka beklemeden hastaneye gidin. Biz burada kanamanın neden olduğunu bilemeyiz. Önemli bir şey de olabilir. Belki kanama alanınız vardır. İlaç verirler. Bende öyle olmuştu. Hâlâ ilaç kullanıyorum.
prensesmoana GulsunOgretmen Çok sevindim. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
cmrc GulsunOgretmen canım benimde 5+3 te gece dediğin gibi kıpkırmızı kanamam geldi iki damla tuvalete damladı biliyorum peçetye baya bulaştı sonra iç çanaşırıma gelmiş biraz da pese bulaştı yani toplasan benim de yarım çay bardağına yakın ederdi. Gece acile gittim bi şey yapamadılar sabah erkenden gittim baktılar yerinde görünüyor dedi ilk doktor konrtolumdu ama görecek günü varsa durur yoksa yapacak bi şey yok dedi iğne ve fitil verdi o gün de gün boyu tuvalette peçeteye kahve lekeler geldi ama kırmızı kanama kesildi gece sonra o günden sonra gelmedi haftasına Salı günü de 3 4 kere peçeteye kahve gene geldi kontrolde 10 iğne daha yazdı fitile devam dedi kalp atışını duyduk iyi görünüyor her şey yolunda diyebiliriz içerde kanama alanı görmüyorum dedi hatta ikinci kesem de var ama büyük ihtimal boş kese dedi. Bugün 8+0 olduk şükür son 4 iğnem kaldı fitilleri düzenli koyuyorum Bida lekelenmem veya kanamam olmadı. İçini ferah tut ama mutlaka doktora git bu arada benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç sıkıntı yaşamamıştım bu böyle oldu
GulsunOgretmen cmrc sizde de herşeyin yolunda olmasına çok sevindim çok geçmiş olsun,insan çok korkuyo gerçekten ya dün ömrümden ömür gitti 🥹 bugün sabah gittim doktora şükür herşey yolundaymış 6+4′üz şu an ☺️ inşallah hepimiz de sağlıkla kucağımıza alırız 🙏
cmrc GulsunOgretmen çok sevindim ama kırmızı da olsa kanama hemen korkulmaması gerekiyor onu anladım benim de başıma ilk defa gelince bende çok üzülmüştüm bende sabahı zor etmiştim inşallah bundan sonra da hiçbirimizde sıkıntı çıkmaz Allah kimseyi evladıyla sınamasın 🙏💓
bebek308_ GulsunOgretmen tahmin etmiştim oluyor böyle şeyler gözün aydın cnm kalp atışını duydun inşallah