esozturk1 Kızlar tahmini doğum tarihme 16 gün var yani çok az bir zaman kaldı son bi iki gündür karnımın içi çok acıyor oturup kalkmak zaten zor bu acı beni ekstra zorluyor yaşayan var mı bu durumu
esozturk1 @Seelinimo normaş bir durum o zaman :( birde çok afedersiniz aşırı ishalim var o da belirti olabilir mi acaba ya
220618 esozturk1 esozturk1 esozturk1 Merhaba benimde son 20 günüm bi kaç gündür bendede hafif ishal var karın ağrısı bende korkuyorum her an olucak diye başka belirtiniz varmı
esozturk1 @220618 benim yarın dr randevum var mutlaka sorucam seni de bilgilendiririm inşallah ama sende bir an önce dr una danış
220618 esozturk1 merhaba ne dedi acaba doktorunuz merak ettim bende pazartesi gidicem ishal geçti ağrılar ara ara oluyo normal sanırım
esozturk1 @220618 normal dedi ama Happy mom da doğum belirtisi diye yazıyordu :( Allah’a şükür benimde hafif var baya geçti
Birannelikmeselesi esozturk1 ben de 38+0 oldum 1 haftadır o acıyı net hissediyorum. Artık sona yaklaştıkça acı ve ağrılar da keskinleşiyor
esozturk1 @Birannelikmeselesi evet yürümekte bile çok zorlanıyor insan son dönemde Allah yardımcımız olsun