birmayismasali
Sydnr58
birmayismasali
Sydnr58
Gul1402
Eddie61
H-a-t-i-c-e
Gulcingul
birmayismasali
Ay rastgele ekledım hepınızı kfkekrj
Kızım 8 aylık doğduğu günden berı sağarak beslıyorum ilk 1 ay normal elektrıklı sağdım lansınoh marka ama çok zor geldı çünkü başında bekleyecek vaktım yok tek bakıyorum kızımı sonra mochı aldım 7 aydır kullanıyorum suan göğsümde sağım yapıyor bende kızımı uyutuyorum. O olmasaydı sütüm artmazdı kızımı beslerken sagıyorum 10-15-20-30 dk hıc farketmıyor elım ayağım olmasa bu kadar zaman anne sütü vermezdım herhalde( doğduğu günden berı sadece anne sütü alıyor) sağım gücüm hıc dusmedı harıka bısey geçenlerde valf kaybettım sıparısım gelene kadar aman allahım elektırıklıyle sagıyorum ama onun gıbı vallahı boşaltamadı çok memnunum kesınlıkle alın:
Bu arada bı arkadaş avent yazmış asla almayın pompam arızalanmıştı elektrıklı olan esım gıtmıs avent almış asla ıse yaramadı cektım gucu boş hıc bıseye yaramıyor elle sağmak daha cok cıkaetıyor olan süt de azalıyor 3 bın tl verdik bıde ona aradım bız bısey yapamayız dedıler sınırle çöpe attım avent almayın. Mochı eller serbestten memnunum sadece parçaları kaybolunca bıraz pahalı lansınoh ucuz, lansınoh elektrıklı kullanıyorum dönüşümlu ondan da memnunum harıka. Kızımı sagarak besledııgm ıcın gece tek göğsümü eller serbest sagıyor tekını de lansınoh elektrıklı ıle sağıyorum zamandan tasarruf edıyorum dıger türlü uzun oluyor 8 aydır anneyım kızımın anne sütü almasının tek sebebi onlar yapandan üretenden Allah razı olsun bu arada şarjı 2 saat kullanıma kadar gıdıyor o yüzden bı yere gıdınce falan kurtarıcı oluyor: ama ben evdeyken sağım bıtınce takıyorum sarja yarım saatte doluyor gıyılenılırın vakumlu elektırıklıye göre daha çok, gece elektrı ıle sağdım yarı yarıya fark ettı ama gıyılebılırde sureyı uzun tutunca daha çok süt cıkıyor bu arada bazen göğsüm dolu oluyor tam boşaltmıyor ama zaten giyilebilir olduğu için o an işimi hallederken açıyorum sağım süresini uzatıyorum zaten daha da süt gelmıyor bosalmıs oluyor