minikkurabiyelerinannesi Kızlar daha önce hiç Buzluga kurabiye atmadım açıkçası o yüzden bilgim yok. Kurabiye yapacağım pişirip mi atayım pişirmeden mi atayım ikisini de deneyip hangisinden memnun kaldıysanız yardımcı olur musunuz ? 🌸🥹💐
visnelicheescake minikkurabiyelerinannesi Ben hem pişirip hem de çiğden koydum kızıma gebeyken ve ikramlık olarak misafirlerime cikardigim zaman tadına bayılıyorlardi ve cidden çok güzel oluyor
Mor-kelebek minikkurabiyelerinannesi pişirince buzluk kokusu geliyor gibi geliyor bana canım ya. Çiğden streç filme rulo gibi sarıp at bence 5 dakika önce çıkartıp dilimler pisirirsin yeni gibi oluyor bence 💕
Ayseguls_baby minikkurabiyelerinannesi ben hamur haliyken streçe sarıyorum pişireceğim zaman dışarı çıkarıp şekil verip fırına atıyorum çok güzel oluyor
minikkurabiyelerinannesi ikinci-bahar25 peki pişirmeden koyunca çıkardığımızda direkt bekletmeden buzlu haliyle mi fırına atıyoruz
minikkurabiyelerinannesi Mor-kelebek şekil verip atsam çıkarır direkt buzluga dizerim diye düşündüm 🌸
Minasuu22 minikkurabiyelerinannesi şekil verip o şekilde atarsanız çıkardıktan sonra direk pişirebilirsiniz diğer türlü şekil vermek için beklemeniz gerekir şekil verip atmak daha pratik olur 😌
visnelicheescake minikkurabiyelerinannesi pişmiş olan daha pratik en azından birisi gelince hop mikrodalgaya at ısınsın diğerinde pratik ama ona şekil ver vs zamanın olmazsa hazır pişirilmiş olan daha pratik
Ayseguls_baby minikkurabiyelerinannesi rica ederim canım buzluktan çıkınca kendi kendine çözünüyor sonra şekil verirsin
busenaz68 minikkurabiyelerinannesi Evet ben yaptım attım 🌼 •Kahve çekirdeği şekilli kurabiye •Tuzlu şekilli kurabiye • Damla cikolatalı Kesme kurabiye Bunlardan yapıp koydum bir de elmalı kurabiye yapacağım pudra şekerini serpmeden buzluğa atıyorum çıkarınca servis ederken pudra şekerini serpiyorum oda güzel oluyor ❤️
nuriyegcl Bende pişirerek atıyorum gayet güzel oluyor tadında herhangi bir degişiklik olmuyor ansızın gelecek misafirler için pisirme derdi yok çıkarıyorum çözünüyor ikram ediyorum💖
tugce070707 minikkurabiyelerinannesi Koyabilirsiniz çok güzel oluyor ilk gün ki tazeliğini koruyor ben börek kurabiye yaptığım zaman kalan fazlalıkları dolaba koyuyorum misafir gelince çıkarıp ısıtıyorum fırından yeni çıkmış gibi oluyor. Ama buzluktan çıkarır çıkarmaz fırına koyarsanız soğuyunca taş gibi oluyor önce buzunu söktürüp sonra ısıtınca muazzam lezzetli oluyor.
Daisyy000 minikkurabiyelerinannesi Atan çok var ama ben nasıl muhafaza edersem edeyim buzluk kokusu siniyor iğreniyorum,o yüzden yapmıyorum