Bebegimgeliyor10 ebrartos ben ilk hamileliğimde hergun kullandım canım önlem amaçlı vermişti az bı düşük tehlikem vardı ondan
Deletedmom_297 ebrartos bende progesteron değerim düşüktü ğrogestan kullandım kanama vs yoktu 12 haftaya kadar kullan dedi ben arada bir kullanıyorum vajinadan
Berilk Bana da aynı şekilde verdi dün, iki kez lekelenmem oldu kahverengi, 6+5’teyim siz kaçıncı haftadasınız?
simsiyuce Hamileliğimin başında rahimde kan öbekleri görmüştü o yüzden en başından beri progestan kullanıyorum. İlk başlarda akşam yatmadan 2 tane alıyordum. Baş dönmesi yapıyor diye gündüz içme dedi. 13. Haftadan sonra teke düştüm hala akşam yatmadan içiyorum gece tuvalete kaldığımda sanki bir şişe tekila içmişim gibi dünyam dönüyor. 😒 önlem amaçlı içmeye devam ettiriyor. Şuan 16 haftalığım
tazenne simsiyuce vajinal yolla alsana. Doktoruna sor. Hem daha etkili blyor musun. Hem de yan etkilerini hissetmiyosun
ebrartos tazenne zaten Vajinal yolla kullanmak istedim doktorum da tamam dedi ama o kadar şikayet var ki progestan‘dan korktum açıkçası ve kullanmasam mı diye düşünüyorum
RNurr123 Bende 32 haftada az kanama olmuştu ondan verdi 1 hafta kullandım sadece doktor öyle dediği için
Zero93 ebrartos Ben 6 aydır kullanıyorum büyük ihtimal doğuma kdr kullanacağım. Riskli gebeyim ve etkisi olduğuna inanıyorum
eck23 Ben ilk gebeliğimde 12 haftaya kadar kullandım düşük riski vardı kanama oluyordu sadece bende sivilce yan etkisi yaptı çok şükür oğlum 5 yaşında korkma hiç sağlıkla alırsın kucağına 🙏🏽
GulsunOgretmen Ben tüp bebek ile hamile kaldım,transferden bir gün önce başladık progestana, vajinadan günde 3 kez,ve 3 günde bir de kalçadan iğnesini oluyorum