HumaBetul342 Masalceylan suyunuz mu patladı acaba dicenm ama o zamanda zaten fark ederdiniz.Benimde ikinci gebelik ama hiç daha önce yaşamadım duymadım tuhaf merak ettim ne sesiydi acaba 😅
Ozlemkaan Masalceylan kaç haftalıksınız Allah korusun suyjnuz mu patladı acaba dedim ben ses duymadım ama suni sancı çekerken bir şey koptu içimde bildiğiniz hissettim sonra baya birşey aktı ama suyum muydu emin değilim ama büyük ihtimalle öyleydi
KLORAKHANIM Masalceylan su olsa o sesten sonra ortalık göle dönerdi ama aklıma kanala pat diye oturmuş olma ihtimali geldi, ayaktaylen rahimde baskı hissediyor musunuz?
zerdali__ Masalceylan bendede olmustu hatta korkup ayağa kalktım sonrasında suyum gelmişti,anlamıştım ki suyum patlamış bebek kanala girmisti
Masalceylan HumaBetul342 ay bende bilmiyorum baktım suyummu diye sizcak mı yavaş yavaş acaba diyorum bildiğin pat diye ses geldi
Ayperi11 Bebek hareket ederken tak diye ses gelmişti geçen bende araştırmam sonucu bebeğin eklemlerinden geliyormuş 😂
Ozlemkaan Masalceylan anladım su olsa çoktan belli olurdu zaten belki yukarda arkadaşın yazdığı giib bebeğin eklemlerinden gelmiştir
Ozlemkaan Masalceylan doktorunuzla bence mutlaka görüşün en olmadı bir acile giidp baktırın en azından içiniz rahat olur, su ise tutamıyormuşsunuz sanırım hani idrarı mesela tutabiliyoruz ya su olunca sıksak ta kendimizi geliyormuş yine de
Ozlemkaan Masalceylan bence doktorla görüşün ihmal etmeyin bebişinixi sağlıkla kucağınıza alın inşallah