Meral_63 Ama bugün le dün gittim beli etmiyor dedi cinsyeti kafayı yiyecem resmen 🥲 dün devlete gittim beli etmiyor dedi bugünde özel takipli olduğum doktoruma giitm beli etmiyor dedi baya da uğraştı ama beli etmiyor dedi utanıyor mu diye düşündüm 😅
Ilgaz01 Meral_63 benim dr cin gibi hemen biliyor ilkini de 10 haftada bildi.ne biçim dr bunlarda kac haffa olmus net bu diyemiyor mu
Zarifokur Meral_63 kız olsada erkek olsada farketmez sağlıklı gelsin . Skıntı yapamyın boşverin alişveriş için zamanın var
Meral_63 Ilgaz01 ilk haftalarında bildi şimdi beli etmiyor diyor 🤣 kız dedi 11 haftalıken daha kızlar geç gösterir dedi bu sefer beli etmiyor dedi 🤣
Meral_63 nilsumm öncesinde beli eti kız dedi doktor bu sefer beli etmiyor dedi babası kılıklı olacak başıma 🤣bi öyle bi böyle detaylı ultrason bekliyorum ☺️
nilsumm Meral_63 Sağlıcakla gelsin inşallah 🙏🏻 şuan kaç haftalıksınız detaylı ultrason ne zaman yaptırıcacaksınız? 😍😍
ikiprensannesii_ Meral_63 aaaa seninle aynıyız günümüzde haftamizda benimde belli etmiyo önden erkege benziyor dedi en son kıza benziyor dedi dagada bişey demedi sdc göstermiyor diyo bu kadar
Meral_63 Asklim açtım evet bu sefer kendini beli etmiyor dedi doktor detaylı bekle dedi kesin sonuç için 🙃
Meral_63 Zarifokur sabredemdim beşik nevresimini seçtim aldım da bi iki parça bile aldım 🥺🤕 tabiki öncelikle sağlıklı olsun inşallah 🥲
YyyyYasemin Meral_63 hocam karnımı bi tutup sallayalım deseydin ay çok güldüm kesin başıma gelecek benim bebede bi kere ayaklar yukarda kafa aşağıdaydı doktor salladıkça karnımı o inatla ayakları oynattı dalga geöeer gibi🤣
Meral_63 YyyyYasemin Benim de bebeğimin her usg görüntüsü olay baş aşağı ya arkası dönük kız dedi sonra bu sefer beli etmiyor dedi 😒
nilsumm Meral_63 Aynen zaman hızlı geçiyor ya ben en son 6 haftadaydım ne ara 29 haftalık oldum diyorum🥹 alışverişe basladınızmı genelde cinsiyet belli olmadan bazı bebek eşyaları alınıyor