Tubita Tuba5555 kore dizisi sevmiyorsan da muhakkak izlemelisin diyeceğim “When Life Gives You Tangerines” ilk bölümü sıkıcı diye bırakma muhakkak devam et bence seversin 🌸
Dmlirmak Tuba5555 ı am mother, mother android, count down, labirent olabilir üç serisi de süper ben genelde korku gerilim ve bilim kurgu izliyorum bunlar da bilim kurguya dahiller bunlara benzerlere bakarsan çok güzel filmler var
Gizemt5 La casa de papal, breaking bad, bridgerton, cassandra, night agent, wednesday, şu anda da house izliyorum film olarakta kabin bahajı,hızlı tren dehşeti, san andanres fayı,lucy 😂
Cinarsaitinannesi Gizemt5 hepsini izledim sanırım zevklerimiz aynı sizle house bende başladım geçen hafta ama biraz sıkıcı geldi bıraktım başka önerebileceğin dizi var mı
Gizemt5 Yakamoz20 of ben bayıldım ama ya keşke ikinci sezonu gelse, Almanlar bu tarz bilim kurgu dizilerinde çok iyi mesela dark diye dizi var o da bu şekilde o da çok güzeldi 😂
Gizemt5 Yakamoz20 birde dizilerden emily in Paris vardı çok güzel romantik bir diziydi onu da çok sevmiştim ben tavsimyedir 🫠
Gizemt5 Cinarsaitinannesi bana tek bölümlük konular olduğundan hoşuma gitmişti ama bundan sonra suits ‘ e başlamayı düşünüyorum onu da çok öneren vardı ona bakabilirsiniz belki 🫠
Cinarsaitinannesi Gizemt5 suits’i de gördüm ama 9 sezondu galiba gözüme geliyor biraz ama başlayacam ona da listemde var en son googledan 911 izledim 8 sezon
Burcussuss Tubita Ya tam hamilelik hormonlarıyla izledim müthiş bir senaryo, kore dizileri çok abartı geliyor ama bu dizi çok samimi geldi 🥲
Gizemt5 Cinarsaitinannesi dizi sarınca izleniyor ya ben artık doğurana kadar kaç dizi kaç bölüm izlerim bakalım birde beter cauls saul vardı onu da daha izlemedim de breakin bade ki avukatı anlatıyormuş izleyenler breaking baddendaha çok beğenmiş 😂
Cinarsaitinannesi Gizemt5 ay uzun sezonlu diziler güzel oluyor da ben dayanamıyorum hemen sonunu izlemek istiyorum ben o avukatla ilgili olanını daha önce görmüştüm ama film diye aklımda kalmış o netflixde varsa ona da bir bakayım suits kaldırılacak gibi bir uyarı vardı geçen aylarda yarım kalmasın diye izlemedim ama hala duruyor kaldırılmıyor herhalde