xesra-0911 ikiprensannesii_ hayır 4lu tarama testi farklı renkli ultrason farklı şeyler detaylı ultrason demiş yani doktorun 2 li testin temiz çıktıysa 3lu ve 4 lü testi önermiyorlar zaten sadece 2 li test ve detaylı ultrason yetiyor
Asyaalin ikiprensannesii_ aynı değil hepsinden farklı bebeğin bütün organları perinatolog tarafından inceleniyo ve önemli bi tarama allah korusun bi sorun varsa önceden tedbir alınıyo
ylnydgd Detaylı ultrasondan bahsetmiştir diye düşünüyorum. 20. Haftada yapılıyor sanırım. Tüm organları net olarak incelemek sağlığına bakmak için gerekli
ikiprensannesii_ xesra-0911 kendi kendime düşünüyorum yapsam bir sıkıntı cikarsa 20 haftadayim. Banada dert olur ne gelirse Allah’tan
Cinarsaitinannesi ikiprensannesii_ detaylı ultrason 2 li 3 lü testler gibi değil organlara detaylı bakılıyor kalbinde beyninde böbreğinde elinde kolunda bir sıkıntı var mı ona bakılıyor mesela bunların hepsi önden belli olursa doğumdan hemen sonra müdahele edilebilecek şeyler yaptırmanızı tavsiye ederim yine son tercih sizin
ikiprensannesii_ Cinarsaitinannesi doktor detaylıya bak dediginde nerde var o bölüm bize çok çok uzak olucak gidemem şuan
adatuna Bence tabiki yaptırmalısınız çocuğunuz sağlıklı mı değil mi bakılması gerek. İnsnalar şehir dışına gidiyor detaylı ultrason için.
ikiprensannesii_ Asyaalin inşallah bir sıkıntı yoktur randevu bulursam gidecem inşallah teşekkür ederim
Cinarsaitinannesi ikiprensannesii_ devlette de yapılıyor aslında ama ben nasıl işliyor süreç bilmiyorum hangi şehirdesiniz hangi hastaneye gidiyorsunuz o şekilde bir post açıp sorabilirsiniz
ikiprensannesii_ Cinarsaitinannesi ben doğu bölgesindeyim bulunduğum ilçede maalesef ki yapmiolar başka bir şehre gitmem gerek yani