Zeynepfasulye Teşekkür ederim insan anne olunca bişey olur diye ödü kopuyor gerçekten sağolun yinede içim rahatladı evet doktorlar bebeği görebilmek için basıyorlar dediginiz gibi Rabbim bütün bebişleri korusun sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eylesin 🤲🏻❤️
MorKelebek54 Zeynepfasulye amniyon sivisinin amaci bir de bu. Dış dunyanin ani etkenlerinden bebeginizin sarsilmasini önlemek. Bi kaza aninda bile o su bebeginizi koruyabilir. Merwk etmeyin hem bebeginiz daha cok kucuk hemde amniyon sivi dis dunyanin ani etkenlerden korur. Kanama sanci gibi durumlar yoksa icinizi ferah tutun ama iciniz illa rahatlicaksa o zaman bi doktora gidin en azindan iciniz rahatlamis olur🌸☺️
Serap09 Zeynepfasulye bisey olmaz Allahkorusun tekme bile yumruk Bile atsa olmaz çünkü su dolu kesenin içerisinde bebegin hareketini hiç hissettinmi 15.haftada hissediliyormu unuttum gerçi ama istersen doktora yine görün
hilu Zeynepfasulye ablam karnı kocamanken karnının üstüne düşmüş bir şey olmadı şükür. Bir defa da ben kendi kendime dönmeli oyun oynarken karnıma kramp girdi.3 dakika falan kıpırdayamadım o batmadan sonra geçti.Tabi benim gebeliğim yeni bir şey de olmadı şükür ama 3-5 dakika ağrı normal ama bunun devam etmesi anormal durum . Mesela ağrı oldu bitti sonra yine başladı o zaman sıkıntılı durum tabi ben doktor vs değilim sadece kendi bildiğimi aktarmak istedim en iyisini doktor bilir
Bmelekkk Bişey olmaz merak etmeyin, ben nerdeyse 33 haftaligim her gun karnıma iğne vuruyorum etimi tutarak , içiniz rahat olsun ❤️
Gulcee9 Zeynepfasulye Benim işimden oturu biraz zordu. Karnimın ustune oturan cocuk bile oldu ve ustten, sonra aniden kosarak karnima carpma da oldu sukur bir sey olmadi.
Zeynepfasulye Evet ilk gebeligim o yüzden her şeyde endişe ediyorum teşekkür ederim tekrardan bilgi verdiğiniz için 🥰