Kucuktosunum Deletedmom113 siz o düşük ihtimaller kısmına girmişsiniz 😀😀dedim ya kesin değil zaten genellikle böyle oluyor
Kucuktosunum haklisinesracim free betahcg kızlarda 50 üstü erkeklerde 50 nin altı çıkıyo tabi kesin değil ama yüksek ihtimalle
Deletedmom113 Kucuktosunum belli ki 😂😂 zaten hep doğru cikiyo diyolar benimki doğru diyolar ama benim hep tersi cikiyo 😂😂😂
031965 Kucuktosunum evet zaten böyle belirgin yükseklikler hep kız herhalde,40lar 55ler 45ler yanıltabilir de 20ler 100ler doğru çıkıyo gibi 😄
Yasemincgrc Kucuktosunum ben sonucumu elime alamadim doktorum temiz 3lu ve 4lu teste ihtiyacımiz yok dedi bizde tamam dedik. Degerlerimi hic bilmiyorum istesem verirmi acaba bende merak ettim
Kucuktosunum Yasemincgrc tabi verirler isteyin ben özel hastaneye gidiyorum aradım mail attılar hatta bugun ,devletsede sistemlerinde oluyo
butterfly4 @Kucuktosunum ya benim ikili testimde şöyle bir değer var HCG mom 0,84 Benim değerim neden bu kadar farklı, bir de fbhcg değil sadece hcg yazıyo
Kucuktosunum butterfly4 şöyle bende mesela fb-hcg 10 yazıyo karşısında 0,22 düzeltilmiş yazıyo iki değer var benim sordgum 10 olan neden yazmıyo bi fikrim yok hastaneden hastaneye mi değişiyo bilemiyorum
Yasemincgrc Kucuktosunum Kucuktosunum T-hCG sonuc: 227.1 IU/ml MoM= 1.80 Yaziyor canim😂 merakimdan duramadm gittim aldim ama yinede cinsiyet tahmini yapamadim yardimina ihtiyacım var 😂