[silindi] Benimadimanne zaten pcos kendini çok belli ediyor Aşırı tüylenme kilo sivilce adet düzensizliği
Mavilim123 Benimadimanne pcos için kadın doğumda bi bölüm var ama normal kadın doğumcularda bılio zaten
Benimadimanne Mavilim123 ayrıntılı bakılmasını istiyorum ya jinekoloji yazıyordu bı baktigmda oraya gidilirmijj
Mavilim123 Benimadimanne jinekoloji yonlendirio evet ama endokrınde baksın ama pcos belirti verir tuylenme adet düzensizliği falan
Benimadimanne Mavilim123 busrax_ kadın doğuma gittim transvajinal us a girince kadın pcos dedi şaşırdım çünkü yoktu önceden emin omak ve ne durumda olduğunu anlamak için gitmek istiyorum
Benimadimanne Mavilim123 [silindi] sivilcem oldu bitti var benim adetim hep düzenli bu aralar çocuk istediğim için gecikiyor veyadda ilaçlardan oluyor ama gunungunune olurum
Mavro Kadın doğumu bırak endekronojiye git önce ama iyi araştır iyi bir doktor bulmanı tavsiye ederim.
[silindi] Benimadimanne bilmiyorum ama bende çocuk istediğim zamanlarda vücudum çok dengesini kaybetmişti 10 gün arayla adet görme oluyordu Pcos çok farklı yaa
melekdamar Benimadimanne düzenli adet olman düzenli yumurta çatlatman anlamına gelmiyor kadın doğumcuya git yumurta tembelliği var mı yok mu onu öğren glutenden uzak dur protein ağırlıklı beslen benim doktorum öyle dedi.