Avsar Kızlarr merhaba birşey soracaktım 13 haftalık hamileyim ayağa kalktığımda ve kalktıktan sonra ortalama 1 dk sağ kalçama giren şiddetli ağrılarım var öyleki girdiğin de olduğum gibi kalıyorum hateket esemiyoeum benim gibi olan varmı ne yapmalıyım birde çalışıyorum ve böyle devam ederse beni çok zorlayacak :/
hunilimom Avsar magnezyum veya kalsiyum isteyebilirsin doktorundan ilerleyen haftalarda ağrım biraz daha artıcak cunki yavaş hareket etmeye çalış canim
Melhakars Avsar magnezyum eksikliği vardır şade soda içmeye bak günde 1 tane doktoruna da söyle büyük ihtimal ilaç yazar benimde şuan öle 27 haftalık hamileyim kalça bel ve bacak ağrım var birde bacağıma kramp giriyor bebek büyüdükçe bizi zorluyor 😘😘
Mervednr Bende de var kalça ağrısı çok fena bişey ya araştırdığım kadarıyla rahim büyüdükçe siyatik sinire baskı yapıyormuş o yapıyo diye okudum sporla hafifliyor böyle bel rahatlatıcı hareketlerle
Avsar Mervednr bende baktım kalsiyum ihtiyacından falanda olurmuş yazıyordu takviye mi alsam bilemedim kitleniyor gibi oluyor daha şimdiden böyle ☹️
Gulsen1989 Şuan 27 haftalık oldum benim de bi ara çok sağ kalçam ağrıyordu bide kuyruk sokumum doktor normal dedi. Sonra geçti bende şimdilik bişey yok hamileliğim süresince hiç ilaç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum kendi kendine geçer diye bekliyorum hep