elifatma1234 Eslem01 seninde histeroskopiden sonra olur inş. Sen mı tek embriyo istedin, yoksa onlar mı tek embryo yaptılar
Eslem01 elifatma1234 insallah canım. Ben çok istedim 2 embriyo vermelerini ama vermediler yasak dediler 3. Transferde 2 tane verebilirz dediler yani bi dahaki transferde yine tek embriyo verecekler
Minikadamannesi elifatma1234 evet yaşım 23 olduğu için ve ilk deneme olduğu için tek embriyo transfer edildi. 2 ve daha fazlası için yaşının büyük olması 2 defa aşılama yapılmış ya da daha önceden tüp bebek denemesi yapman gerekiyormuş
elifatma1234 Minikadamannesi yaşın büyük olması derken belli bi yaşı mı var acaba. Ben 29 oldum. İki aşılama yaptrsam tutmazsa tüp bebekde ilk denemede çift embriyo transfer edilir mi
elifatma1234 Eslem01 🙄 ya neden öyle yapıyorlar isteyene istediği kadar embriyo transfer etsinsinler ne bu yasak çok saçma ya 😔
Eslem01 elifatma1234 aynen çoğul gebelik oluşabilir diye vermiyorlar aslında bide benim yumurtalar 5. Gun embriyosu kaliteli olduğu için ikiz olma ihtimali çok yüksek o yüzden vermediler
Eslem01 elifatma1234 hayır 5. Gun embriyosu bölünmez ama 2 tane embriyo verirseler ikisi de tutarsa diye vermiyorlar yaşım da genç olduğu için bide benim öyle ciddi bi sorunum yok pko var sadece esim de sorun yok