hayalperest2310 Pofidik123_ kadın doğumcuya gidip takipli olman lazım canım yani bir kere de olsan devlete gidip öyle kayıt açarlar ben öyle yaptım
momandboy_ Pofidik123_ dün kontrolüm vardı hem detaylı ultrasona yönlendirdi bir yere ben özele gidiyorum aradım haftaya Salı randevu aldım ilk oğlumda hep devlete gittim şuan ikinciye gebeyim özele gidiyorum
summmmm Bende özelde takipliyim devlette kadın doğuma gittim perintolojiye sistem açtırdım ama randevu bulamadım
Pofidik123_ summmmm yengem o şekil yaptı ama kabul etmediler özel takiplisin falan dediler bende şu an 16 haftalık oldum daha dün kendi doktoruma gittim de detaylı çok pahalı olmuş ya ben geçen sene 2800 e yaptırmıştım şimdi 10 bin fiyat çekiyolar
summmmm Pofidik123_ neden olmuyor ben gittim devlete söyledim özelde değil devlette yapacağım sistem açar mısınız diye açtı 182den randevunu oluşturabilirsin gün icin dedi
kurtaricimelekk Pofidik123_ daha olmadı ama olur inşallah 😂 devlet hastanesine normal sıra alıp yeşil alan açtırıcam periodontolojiye