Svg Herkes doğuracak ama ben doğuramıcam zannediyordum. 30. Haftadan itibaren erken doğum riskim vardı ilaçlarla erteledik durduk 😬 son iki hafta ilaçlarımı dr kesti. 06.02.2019 tarihinde ağrıyla uyandım nişan gelmişti buradaki arkadaşlara danışmıştım hastaneye gidip gitmemek konusunda sabah 7 gibi uyandım suyum gelmeye başladı 07.02.2019 tarihinde kalktım duşumu aldım hastaneye gittik ve yatışım yapıldı normal Doğum istiodum dalar bi o kadar da çok korkuodum bu yüzden epidural Doğum istedim açılma yoktu bu yüzden önce rahim incelmesi için bi fitil atıldı sancılarım başlamıştı 4 cm olunca epidural takıldı ve baya rahatlatmıştı ara ara kontrol ediliyordum açılma çok yavaş gerçekleşiyordu sonrasında beni alıp suni sancı vermeye başladılar ağrılarım tekrar çoğaldı bi doz daha epiduraldan iğne enjekte edildi fakat sağ kalça bacak uyuşuk sol tarafım parçalanırcasına ağrıyordu suni sancıyla birlikte 10 cm açılmam oldu beni çatala aldılar Doğum başlamıştı ne kadar ıkınsam da yok olmuyordu ağrım hala çok fazlaydı epidural denilen şeyin sözde iğnesi kaymış bu yüzden sağ taraf hissiz sol taraf beni öldürüyordu bu süreç bana o kadar kısa geldi ki o an üzerinden 20 saat geçmiş ve ben o süreçte normal Doğum sancısı çektim benim ıkınmamla olmayınca ebe ve doktorum karnıma bastırdılar kaburgalarım kırıldı resmen bebeğimin kafası sıkıştı çıkamadı kaka yaptı derken en sonunda sezeryana aldılar beni 01:10 08.02.2019 da güzel kızım doğdu ve ben anne oldum benim doğumum zor oldu hala da ağrılarım devam ediyor gergin 2 saat uykuyla duruyorum ve yanımda kimse de yok babasıyla yıkıyorum bile 😍😍 ki ben bu çocuğa bası bakıcam DİE düşünürken bugün 17 günlük olduk şimdi happykidsliyiz 🥰
SevgibiR Svg gözün aydın 💟 zor olmuş evet az daha doğacakmis sezeryan almış Dr kafası çıkmaz mıydı ki kesi fln atsaydi
Gamzeemrmrt Gozun aydın canım. Acılman olmuş ama epidurelde rısklı orayı hısslestorıyo herseyın normali ıyı bnce. Ikınmadan bebegı ıteemedıgın için sez olmuşssundur olsun saglıklı olsun 🤷♀️☺️🥰