merveakkus Kızlar yediklerimi istifra etmeye başladım dünden beri bir şey yiyemiyorum normal mi ? Sanki yeni hamileymişim gibi. Doktor randevumda yarın bugün mü gitsem? Bu haftada benim gibi olan var mı?
Dolunay123 merveakkus idrar yollarında enfeksiyon olabilir o kusma yapar, bide tansiyonunuzu ölçün yüksek çıkmamalı,baş ağrısı filan var mı ,bunların hepsi varsa doktora görün derim
merveakkus Dolunay123 tansiyonum 12-9 çıktı. Baş ağrım dünden beri var. Aynen en iyisi doktora gitmem 😢
Dolunay123 merveakkus küçük tansiyon az bişey yüksek ama gebelikte tansiyon çok önemli yüksek tansıyon sevılmıyo gebelikte, güzel haberlerle gelirsin inş
merveakkus Ozy gittim doktora 😊 kasılmalarım var doktor bebek erken gelmeye çalışıyor kasılmalar ve hareketlerinden dolayı kusma yapıyor dedi.
tugce4161 merveakkus canım sen hissediyor msn benim ikinci bebek bende iki üç gündur midem çok bulanıyor hatta gece yarısı kalktım tuvalete afedersin binanda çıkardım arada mideme de ağrı vuruyordu o geçti mide bulantısı var cuma günü gittim herşey iyiydi şimdi tekrar kontrolm var cuma günü 37+1 m bende
Nalkan merveakkus cnm bende 34+5.haftadayım benimde gebeliğim boyunca hiç mide bulantım olmamıştı tansiyonum normal ama oğlum çok hareketliydi ağrımda oluyordu bende dün gece acile gittim açıklık var mı rahimde diye baktı yoktu nts de hafif sancım çıktı o kadar ama hala var bulantım ya😔
Selim_Alparslan merveakkus bende öyleyim canım 36+4 haftalığım . 34 ten beri bulantılarım başladı . Bebekler gelmek istiyorlar 👶🏼
merveakkus Dolunay123 36 haftalık🤗 işte o yalancı kasılmalar doğumun başlamasına sebep oluyor benim 7. Aydan beri kasılmalarım vardı hep dinlene dinlene geçirdim zamanı sende mutlaka dinlen vakti geldiğinde sağ sağlim inşallah kucaklarımıza alırız 🙏🤗
merveakkus Nalkan doğuma kadar idare edeceğiz artık. sanırım çok hareketli bebişler gelecek dünyaya 🤗
tugce4161 merveakkus hadi ya iyi bişey o zaman 😍cuma çatı muayenesi var belki doktor çantani alda gel derse ne sevinirim 😁