DuruDefne_mommy Merhaba kızlar 24 haftalık hamileyim.Son günlerde sol kalçamda yürüdükçe batan bir ağrı var.Kemiğimin ağrıdığını hissediyorum. Sizce magnezyum eksikliğinden olabilir mi? Magnezyum kullanmıyorum başlamalı mıyım kullanmaya ?
3boysmom DuruDefne_mommy bende aynı şekilde sol kalça ağrısıyla magnezyuma başladım doktoruma danışarak, magnimore plus kullanıyorum 0 ağrı ile yaşıyorum artık🙏 ondan öncesi eziyet gibiymiş yatarken bile ağırıyordu bir ara
DuruDefne_mommy 3boysmom bu haftaya kadar hiç ağrı hissetmedim ama bi kaç gündür inanılmaz ağrım var yürürken bile sanki bisey batıyor gibi
3boysmom DuruDefne_mommy benimde 18.haftada başladı belki ikizler diye erken oldu ama o zamandan beri kullanıyorum bence kontrolde doktorunuza söyleyin pnunda önerisiyle başlayın rahatlarsınız
DuruDefne_mommy 3boysmom muhtemelen magnezyuma başlatır salı günü kontrolüm var o zaman mutlaka söylerim
Pink29 DuruDefne_mommy Hangı marka acaba kullandıktan ne kadar süre sonra gectı doktorum bana suda erıtmelı verdı ıcemıyorum ıshal yaptı tadı da çok kötü maalesef
DuruDefne_mommy Pink29 Efermag kullanıyorum yan etkisi yaşamadım.Ağrim olsada olmasada içiyorum kramplara falan çok iyi geliyor