Gencbirannis Merhaba kızlar ilk gebelikte hiç bulantı kusma yaşamayıp 2.de aşırı bulantısı olan var mı?
Seyda-06 Gencbirannis benim ilkinde 16 hafta da geçmişti 2.de 23+4 arada bi olmuyor değil daha yeni yeni geçiyor şiddeti azaldı sadece
hishe Gencbirannis evet benim şu an öyle kızımda böyle olduğumu hatırlamıyorum bulantılar son derece yaşam kalitemi düşürmüş durumda 😢
3boysmom Gencbirannis oğlumda 9 ay kustum😭 şimdi ikizlere hamileyim ilaçla yaşıyorum o yüzden sıfır bulantı ama ilacı kullanmasam göz açamam🙏
Tamammyeterr Gencbirannis benim ilkinde çok kötüydü doğuma kadar oldu bunda çok şükür hiç mide bulantısı olmadi
Mrsz İlaca rağmen bulantı kusma var ilki de böyleydi 18 de bitti 2. De şu an 11. Hafta bakalım ne zaman bitecek.Zamanıma üzülüyorum resmen hamileliğin yarısı yatma ve bulantıyla geçiyor hiç iş güç halledemiyorum.Cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Gencbirannis Mrsz dimi mide kapakçığı mıydı onun genişlemesiyle ve rahmin mideye baskı yapmasından bir de artık her yedigimiz hemen hazmedilmiyor ondan dolayı da. Oluyormuş
Mrsz Gencbirannis kesinlikle sabah yediğim zeytini akşamki kusma da görüyorum yuhh diyorum ya hala nasıl duruyor .Dayanamıyorum ya insanlar ne güzel prenses gibi geçiriyor hamileliği ben Allahtan şifayı bile yatarken diliyorum 😀
Burcak61 Gencbirannis ben ilk gebeliğimde bulantı kusma yaşamadım çok rahattı ama bu gebeliğimde 4 ay kustum şimdi 27+0 ım deli gibi midem yanıyor bu gebeliğim zor geçiyor
Merallonomikon Gencbirannis oğlumda hiç bulantım olmadı, şimdi kızıma hamileyim ve 14. haftaya kadar bulantı yaşadım şiddetli. Şimdi 18. haftaya girdim bir süredir rahatım 2. trimester çok güzel 🥰
fgormez Gencbirannis ilk hamilelikte bulantı kusma hiç olmamıştı ama ikinciyi mide bulantısı ile fark ettim sadece 5 haftalık ama gün içinde bulantı ve sağ kasık ağrısı çok fazla
merve3531 Gencbirannis benim de ilkinde yaklaşık 4 ay gece gündüz bulantım vardı şuan ikinciye hamileyim maşallah tık yok