Sementa63 Kızlar 14 haftalık hamileyim bu haftalarda afedersiniz idrar, büyük tuvalet, gaz olduğu zaman kasıklarında sancı mı desem, kasılma mı desem ağrı yaşayan var mı bu arada uzanınca kalça ağrısı yaşayan var mı bu şikayetler normal mi?
Gzde_defne Sementa63 oluyor bendede canm 11+4 üm sık da idrara çıkıyorum hatta.birde sol kalcama kramp giriyor bugün sağlık ocagındaki doktora sordum 3.4.ayda kalsiyum magnezyum başlatıyoruz dedi ama senin ağrın çoksa yazayım dedi ben beklemedeyim sen istersen kalsiyum magnezyum yazdır
Pofidik123_ Sementa63 canım ben 16+2 oldum 11 den beri var hatta hemen hemen gaz başından beri gaz sancım oluyo ara ara son iki haftadır da kalça bel sırt ağrılarım oluyo o ağrılar normalmiş uzan dinlen bol bol su iç güzel beslen böyle devam edicek bu
Sementa63 Gzde_defne Multivitamin kullanıyorum magnezyum da sipariş verdim olmazsa kalsiyum da kullanacam
Gzde_defne Sementa63 tahin ye canm 2 tatlı kaşığı ben iki gündür yiyorum da psikolojik mi bilmiyorum daha rahatım sende dene kalsiyum var tahinde.
ay_isigix Bazen saniyelik sırt üstü yatıyorum sağa yada sola döncem zaman kalçam kopacak gibi ağrıyor normal ama bebek ağırlaşıyor yavaş 15 haftalık bu arada