Maya07 kızlar karnımın şişkinliği ve gazlılığı şaka mıııığ😃 Şaka bir yana çok şiş değil mi haftama göre böyle olan var mı ? (Bebek olmadığını biliyorum)
Ayseguls_baby Maya07 ödem onlar canım 12. Haftadan sonra iniyor benim öyle olmuştu 😀 16. Haftadan sonra yavaş yavaş büyümeye başladı şimdi 20 haftalığım 🤰🏻
ylnydgd Benim de böyleydi 😂 bağırsaklar yukarı yerleşme çabasına giriyormuş o süreçte de gaz yapıyormuş vücut :) dediğiniz gibi bebek değil değil gazlı bağırsak şişliği😁
ylnydgd Maya07 13 oldum ben hala karnım var ama 6 ya göre daha az :) Cumartesi doktora sorucam bu bebek mi artık hala gaz mı diye 😂
[silindi] Gaz şişkinliği oluyor ilk haftalarda progesteron hormonunun artışından ötürü oluyor benimde böyleydi ileriki haftalarda bu iniyor gerçek bebek göbeği çıkıyor 😄
Mineldeva0 5+5 sanki 1 ay sonra doğuma gidecek gibiyim ve bi kaçyerde çatlak olmuştu anlamadım kiloda almadım noluyo bana noluyoooo 😂😂
minikbaby20 Maya07 hamilelerde oluyır böyle ilk gebeliğimde ilk haftalarda oluyordu aynı sonra o durum geçiyor
nidosh Maya07 ay benim de böyleydi 5 aylık gibiydi şimdi 17 haftadayım hala da şişlik var, şişkinlik azaldı tabi bebek karnı çıktı artık