kelebegimmmmm Normalde adete göre 7+1 olmam gerekiyor ama kese karından zor göründü alttan baktılar öyle gorduler çok küçük ve kalp atışı daha oluşmamış 10 gün sonra tekrar gideceğim ve çok korkuyorum böyle şeyler hiç yaşadınız mı
Ajaokapaalal kelebegimmmmm ben yaşıyorum kese boş denildi , sonrasında alttan baktı bebeği gördü çok küçük dedi ama kalp atışı yoktu. 10 gün oldu yarın gideceğim tekrardan. İnşallah sağ salim kalp atışlarını duyarız hepimiz
Yenibirannee kelebegimmmmm evet bu 3. gebeliğim benimde geç döllenme olmuş 7. haftada gittiğimde 6. hafta hatta 5+4 haftalık uyumluydu 7+3 haftalık gittim o şekilde görmüştüm
myangelson kelebegimmmmm korkutucu birşey değil sadece geç yumurtlama olmuş geç döllenmiş benim bu hamileliğimde 12 haftalık olması gerekirken 4 haftalık çıkmıştı. 37. Haftamda tansiyon kaynaklo doğum yaptım şuan 5 buçuk aylık oldu bile 😊
minikbaby20 kelebegimmmmm bende yaşadım bu gebeliğimde küçük olduğu için çok korkmuştum aynı ilk kese bozuk vs gibi şeyler söylendi kese görülmedi büyük ihtimal sağlıksız dendi ama çok şükür bebeğin haftası 7 haftalık olduğunda karından yine kalp atışı duyamadık alttan duyduk
kelebegimmmmm myangelson hayırlı olsun canım sağlıcakla büyüsün minik ilk defa başıma geldi ve korkuyorum bundan önce kayıpların olmuştu bu da bilmediğim bir durum olunca korku ve endişe icindeyim
saseyma myangelson Benim de 9 haftalık olması gerekirken 6+5 bebek karın ultrasonunda göründü kalp atışı duyulmadı salı günü tekrar gideceğim radyoloji doktoru ile bakacağız dedi doktor inşallah bir şey yoktur sadece geç döllenmedir
myangelson kelebegimmmmm yok dediğim gibi korkulacak hiçbir şey yok geç döllenme sagliksiz olduğu anlamına gelmiyor sadece geç olmuş oluyor
Kikiriki kelebegimmmmm hiç korkmayın benimde öyle oldu zaten vajianlde ilk gittiğimde minicik kese göründü sonrasındaki kontrole gittiğimde 7+5 olması gerekirken 6+2 ydi kalp atışı görüldü ama duyulmadı vs sonrasında gittik öyle duyduk hep bir geriden geliyordu :)
asil15 kelebegimmmmm canım adet tarihine göre 7 haftadasin normalde 5 haftalıksin öyle düşün iliski tarihini tam olarak bilinmedi için adet tarihini baz alirlar bende 8+5 de gittim bebek ve kese olması gerektiği gibi 7 haftalıkdi normal dedi doktor
Nimoss kelebegimmmmm İçin rahat olsun bu korkulacak bir durum değil geç döllenme çok normal bir şey sonuç da ne zaman gebelik oluştuğunu bilemiyor adet tarihine göre tahmin ediyorlar senin ki adet tarihinden çok sonra döllenmiş yavaş yavaş normal haftasını da yakalıyor zaten.
geleneksel1annem kelebegimmmmm ilk oğlum geç döllenmeydi ileriki haftalarda haftasını yakaladı. Korkma hiç köti bişey değil bu. Şuan 3,5 yaşında mesela Rabbim canlarına sağlık versin😇
Mutlu_Bir_Anne3 kelebegimmmmm Benim geç döllenme, benim hesaplamama göre 13 hafta ama 12 mil çünkü son adet 15 Mayıs ama doktorum geç döllenme dedi ve SAT’ı değiştirdi 22 Mayıs yaptı ve doktorun söylediği baz alınır genellikle. Biz de bu nedenle kalp atışını geç duyduk
bebeklerim__ kelebegimmmmm 2 gebeligimde de geç döllenme yaşadım. Hatta ilkinde bos gebelik yarın gel alalim demişlerdi. Diger gun baska hastaneye gittiğimde gözüktü. Üzülme hafta içi baska dr gt