Parek00 Pazartesi günü kız yazdı kağıda parti yaptık ama 1 hafta daha bekleyelim teyit edeyim demişti. Bugün gittim bacakları kapalı bişey alma şimdi deyip konuşması ikilemde bıraktı of sinirlerim bozuluyor 13 haftadayım.
october Parek00 “Doktorum dün , 1 hafta daha mı beklesek dedi.. Bende hocam yok beklemeyelim dedimm“ yazmışsınız geçen konuda ☹️ bile bile lades olmuş sizinki biraz sanki
Mutlu_Bir_Anne3 Parek00 12 haftada mı kız dedi? Bu kadar erken bilmesi imkansız. Fetal DNA yaptırdıysanız o sonuç nettir değişmez.
Parek00 Dadas Değil mi ama..? pazartesi daha netti bugün ikilemdeydi. Pazartesi günü de zaten TEYİTLEYECEĞİM dedi hani arada kaldım demedi..
Dadas Parek00 sağlıklı gelsin de öncelik o. Heveslendirmesi yanlış olmuş. Başka doktora gitme şansınız var mı ?
Aygunirmm Cinsiyetin kesinleşmesi 4-5 ayı bulabiliyor. Kaldı ki doktor size bekleyin kesinleştirelim demiş 😅 bu ne acele
Dadas Aygunirmm kağıda kız yazmış insanlar cinsiyet partisi yapmış. Sonra emin değilim demiş. Emin değilse kağıda yazmayacaktı 🤦♀️
Aygunirmm Dadas ilk açıklamasında doktorun kağıda yazdığını ve emin olmadığı için beklemelerini söylediğini de söylemiş. Tabi heyecanlılar sonuçta üzülmüşlerdir ama doktorluk bi hata yok bence 🤷🏻♀️
Masallah_21 Parek00 Sabırlı ol cnm benim oğlum hemen kendini gösterdi ama bu gebeliğim de 19.haftada netleşti umarım gönlünce olur ❤️
ikiprensannesii_ Parek00 17 haftada kıza benziyor dedi ama net değil ve bende kimseye söylemedim şuan 21 haftadayim hala net degil