seva-1 Bebeğimin kıyafetleri için alışveriş yapacağım ama hangi markaları tercih etsem hiç bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? E bebek ve cigit marka dışında
Serap09 seva-1 lcw tavsiye ederim e bebek kumaşları 1 kez yıkanıyor cortluyor ama lcw kumaş yumuşacık kuponla uyguna geliyor e bebekten 3 adet alacağına oradan kupon ile 5 adet alırsın örnek veriyorum e bebekten almıştım ilk doğduğunda pişman oldum şuan lcw devam
Daisyy000 seva-1 E bebek boş. Kaliplari aşırı küçük, yıkayınca çekiyor, uzun kollu zıbınların kolu yarım kol kalıyor. 2 yaşında oğlum var en memnun kaldığım markalar sıralaması; 1) H&M 🙌🏻 2) Zara 3) LCW
Daisyy000 seva-1 E bebek boş. Kalıpları aşırı küçük,oğlum 1 yasindayken 3 yaş alıyordum,yıkayınca çekiyor, uzun kollu zıbınların kolu yarım kol kalıyor. 2 yaşında oğlum var en memnun kaldığım markalar sıralaması; 1) H&M 🙌🏻 2) Zara 3) LCW
seva-1 Serap09 çoğunluk LCW demiş hiç aklıma gelmemişti uygulamayı indirip bakayım teşekkür ederim ☺️
Serap09 Beyza_35 kesinlikle ben önce mağazasına baktım kodlarını telefona çektim kumaşların begendiklerimin sonra lcw uygulamasına kodları girdim uygun bedenleri aldım kupon ile 4 bin odeyecekken 2300 ödedim ve memnunum kumaşı beğeniyorum yumuşacık sert olanlar elbet vardır ama e bebek kumaşları 1 yıkamada tanınmaz halde oluyor
seva-1 Beyza_35 ben de 24 haftalığım alışveriş için araştırma yapmaya başladım yavaştan almak istedim
Serap09 seva-1 kupon geliyor üyelik oluşturun çark geliyor mesela günlük 100 60 1000 liralık ürünü 550 600 arasına denk geliyor epey iyi
Blueedremasx_ seva-1 ilkinde dışarıdan çarşı yerlerinden yapmıştım bu sefer ikinciye gebeyim civil ve e bebek üzerinden yaptım lcw de hiç uğramadım nedense neyse doğumdan sonra lcw de bakarım 😂 ama civilinkilerde güzeller ne yalan söyleyeyim
kimchikimdi seva-1 Ben trendyoldan pamuklu ve çok yorum olanları tercih ettim. Ama h&m, defacto, civil de de çok güzel şeyler gördüm 🎀