Ceydaa61 Ben dün medilife gittim Selda hanım için. Çok tavsiye eden oldu. İnternette de çok güzel yorumlar yapılmış. Nitekim bana çok olumsuz konuştu. Bu kadar heyecanlı olmayın her şey olabilir düşebilir gibi laflar söyledi hep. Çok moralim bozuldu. Eve geldiğimde tekrar yorumları okudum. Tek bir olumsuz yorum yok. Acaba bana mı öyle geldi diye düşünmeden edemiyorum. Belki de ters günündeydi. 10 gün sonra kontrol verdi. Gidip gitmeme konusunda kararsızım. Odada kaldığım bütün zaman içinde hep böyle konuştu. Düşebilir kalbi durabilir bu kadar sahiplenmeyin vs. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen giden varsa yorumlarınızı alabilir miyim?
Asl_th Ceydaa61 ben ilk hamileliğimde tanıştım Selda hanımla inanılmaz pozitif, herşeyi açıklayan, iyi bir doktor 😊 12 şubatta ilk randevum var tekrar görüşücez. Çokta yoğun bir doktor, randevu almak baya zor. Sizinle neden öyle oldu acaba?
NurdanHakan Ceydaa61 genel olarak doktorlar değil herkes genelde böle der her ihtimali düşün diye ama bir doktorun böle sahiplenme hemen demese ne kadar saçma nesi pozitif bildiğin negatif enerjiyi vermiş Yani bir kaç kez aynı şeyi söylemesi daha sorun ki ben riskli bir dönem geçirdim ilk üç ay daha öncede düşüğüm olmustu ama doktorum bir gün böle bişi demedi tam tersi bebeğimiz tutunacak herşey güzel olacak die die bana o kadar destek oldu ki kanamam ve bi cok sorunum olduğu halde size böle denilmesi cok garip
NurdanHakan Ceydaa61 ayrıca bahsettiğiniz doktoru tanımadan yorum yapıyorum amaç objektif bir yorum yaptım hangi semt medilife bu ?
nure Ceydaa61 Merhaba Selda Hanım'da doğum yaptınız sanırım? Bende kendisinde doğum yapmayı düşünüyordum ama kendisinin sosyal medyada aşırı siyasi paylaşımları var diye rahatsız oldum. Bir doktor ne olursa olsun siyasi paylaşımlarda bulunmamalı diye düşünüyorum. Sizi de kendim gibi tesettürlü görünce kendisinin size karşı davranışı nezaketle oldu mu merak ettim, siz memnun kaldınız mı? Doğumu kendisinde mi yaptınız?
Ceydaa61 Asl_th ben de öyle bir umutla gittim ama neden bu kadar olumsuz konuştu anlamadım😣 bizim 2 yıldan sonra oldu çok heyecanlıydık acaba bir şey olurda hazırlıklı olalım diye mi öyle konuştu bilemedim ama bir doktorun pozitif olması gerekir. Kontrole gittiğimde sebebini sorucam. Bakalım duruma göre gidip gitmeyeceğime karar vericem
Ceydaa61 NurdanHakan Beylikdüzü medilife. Kadın hakkında yapılmış tek bir kötü yorum yok. Herkes çok memnun. Gayet pozitif neşeli ilgili bir doktor olduğunu söylüyorlar ama abartmıyorum odada kaldığım bütün süre boyunca hep böyle konuştu. Çok moralim bozuk çıktım odadan. Gitmiycektim ama belki öyle bir anına denk gelmişimdir. Bi daha gittiğimde neden öyle yaptığını sorucam. Tersler gibi olursa gitmem bir daha
Asl_th Ceydaa61 haklısınız tabikide kimse böyle şeyler duymak istemez. Bende down sendromu riskimin yüksek olduğu gayet zor bir dönemimde tanıştım kendisiyle. Bana en çok morali veren Selda hanımdı. İnşaallah kontrolünüz güzel geçer olmazsa da güzel bir doktor bulmanız dileğiyle 💐
Ceydaa61 Asl_th çok daha olumluydu. Önceki gidişimden memnun olmadığımı çok üzüldüğümü söyledim çok pozitif yaklaştı uzun uzun açıkladı. Bir şey olursa hazırlıklı olun diye dedim dedi. Keseyi de gördük haftaya da kalp atışı için gidicez inşallah☺
adm Ceydaa61 Başlığı değiştirmeyeceksiniz istanbul etiketi ekleyeceksiniz isterseniz doktor tavsiye etiketi de ekleyebilirsiniz.
Asl_th Ceydaa61 maşallah 😊 7+5 benimde bugün kontrolüm vardı ya geç yumurtlama yada Bebek gelişmiyor 10 gün sonra tekrar gidicem ☹ Banada bugün çok ümitlenme deyince aklıma siz geldiniz 🤗 Hayırlısıyla gelsin bebekler
Ceydaa61 Asl_th birkaç kişiyle görüştüm genelde doktorlar fazla ümit vermemek adına böyle söylüyorlar. Rabbim can verecekse her türlü olacak. Kalbini esen tut. İnşallah hayırlı haberlerini alırız🙏🏻 Rabbim gönlüne göre versin☺