Kızlar 22.haftamdayım çok sorunsuz belirtiniz bir hamilelik geçirdim şuana kadar bebişte çok sağlıklı maşallah dün akşam 7 gibi uyumuşum 8 gibi uyandım uykudan uyandığımdan beri göğüs kafesimde inanılmaz baskı vardı nefes almak vermek zor ve acı vericiydi dayanılacak gibi değildi hemen hastanemizin acil bölümüne gittik kan alındı ekg geçildi parol serum takıldı çok rahatlattı sonra tekrar kan alındı sonuçlar çıktı 2 değerim yüksel çıkmış CRP 0-5 arasında olması gerekirken bende 25,9 çıkmış bu enfeksiyon sanırım D-dimer de 0-500 arasında olması gerekirken bende 1106 çıkmış bu da pıhtılaşma sanırım kan sulandırıcı iğne yapıldı doktor da sabah takipli olduğum doktora yazmam gerektiğini söyledi yazdım şimdi cevap bekliyorum eşimin yengesi kan pıhtılaşması yüzünden çocuğunu kayıp etti şuan da da hamileliği boyunca kan sulandırıcı kullanıyor çok tedirgin oldum bebeğe oksijen ve yeterli besin gitmez diyor pıhtılaşma olduğu zaman doktorum kan sulandırıcıyı uygun bulursa bebeğine birşey olmaz değil mi kızlar başınıza gelen oldu mu ?