Smge92 Selam kizlar ben 17 + 0 haftaligim. Minicik minicik hissediyorum bebisimi. Karnimda cikti ufakta olsa. Catlak kremine basladim. Sizlerde durum ne? Nasil geciyor hamileliginiz?
YyyyYasemin Smge92 14+2 olduk hissetmiyorum daha sadece bi kaç kez hisseder gibi oldum ama emin değilim bide ilk gebelik pek sanmıyorum hissetceğimi çatlak kremi ne sürüyorsunuz 🥰
Kabiyra00 Smge92 18.haftadayim, ikinci hamileligim, 2-3 haftadır hissediyorum. Çatlak için ilk hamilelikte bir şey kullanmadim ama bunda kullanirim sanirim. Kilolu hamile kaldim ve bu zamana kadar da fazla kilo aldım 😢
Elzem123 Smge92 17+1 olduk bizde. Cinsiyetimiz erkek :) 3. Gebeliğim 2 minnoş kızım var. Son zamanlarda bende hissetmeye başladım karnım baya çıktı net belli ediyor artık kendini:)
Smge92 YyyyYasemin cok arastirdim catlak kremini Lierac aldim ona basladim. Catlaklarin genetik oldugunu fakat kismen önlenebilir oldugunu ögrendim ama önlem almak sart tabi. Galiba 20 haftaya dogru tam net hissedebilecegiz
Smge92 Kabiyra00 sanirim kilo almak hamilelikte tüm kadinlar icin zor bir sürec. Olsun dogduktan sonra verirsin sende bende hepimiz. Suan kiloya takilma lüksümüz yok. Evet kesinlikle catlak kremi kullanmak önemli. Ikinci gebelikte daha erken hissediliyormus 💕
Kabiyra00 Smge92 Ben ilk kizimdan kalan kilolari veremedim maalesef. İdeal kilom 58ken 67yle hamile kalmıştım. 72 kiloyla da bundan hamile kaldim. Ama işin tuhaf tarafı çok hızlı kilo aldım bu hamileliğimde. Hani bir şekilde verilir verilmesine de sağlık sorunu çıkarmasından dolayı tedirgin oluyorum ben. Hiç kilo almadan veya 5-10 kiloyla süreci bitirenlere çok imreniyorum. Ama genetik faktörü de var sanirim.
Smge92 Elzem123 hayirli olsun sizinde. Masallah siz baya deneyimlisiniz ozaman gebelik konusunda 😊sizin dogum tarihiniz nezaman?
Elzem123 Smge92 teşekkür ederim sezaryen olacağı için nasip olursa ocak ortası gibi olur muhtemelen 😊