Elaozkan Kızlar tüm gece sancı çektim 5-10 dk aralıklarla en son nişanımın gelmesiyle sabah hastaneye gittim sadece 1 cm açılma çıktı Nst de düzenli sancı ama max 40 I buldu ne yapmalıyım şuan devamlı nişan geliyor sancım da var yatıyorum🥴
Sayoss Elaozkan kız bacım yatma kalk yürü egzersiz yap merdiven in çık doğumu hızlandır yapabilirsin dua et bol bol Rabbim güç kuvvet versin bi avazda kucağına al inşallah 🙏🏻
Parinas Elaozkan yatmayın bence. Önce sıcak bi duş alın kaslar gevşesin. Suyu belinize tutun özellikle. Sonra activating labor egzersizleri var derin çömelme falan yapılıyor onları deneyin. Bi de sancı gelince kendinizi sıkmayın. Kasları sıkmak açılmayı zorlaştırır. Derin derin nefes alıp bedeninizi rahat bırakın
Blackkk Elaozkan deneme yap kız benim de nişanım geldi ama ne sancı ne açıklık yok bende bekliyorum keşke sancım olsa da birşeyler yapıp arttırsam oturursan açılman yavaş olur sancın artar
Sayoss Elaozkan canım benim çok haklısın bende ilk doğumumda perşembe geceden başladı pazar öğlene kadar sancı çektim en son sezeryan olmuştum çok zor ama bebeğini düşün güçlü olmalısın
Elaozkan Sayoss çok teşekkür ederim dinlenmeye çalışacağım bir yandan açılmamda artsın istiyorum 2 cm olmuş sancıları evde çekeceğim
Sayoss Elaozkan evde daha rahat olursun duşunu al egzersiz yap kendini güzelce motive edebilirsin hadi hayırlı haberleri bizede ver dualarımız seninle 🤲🏻
Elaozkan Sayoss çok sağolun🌸 sancılar düzensizleşmeye hafifletmeye başladı bizim kız geceyi bekliyor galiba Melosss_16