Busrakrmz54 Kızlar merhaabaa 20 haftalık hamileyim bu süreçte hep özele gittim fakat doktorumu değiştirmek istiyorum bana yine sakarya da özel hastane de çok memnun kaldığınız doktor önerisinde bulunabilir misiniz😢
tazebiranneeee Busrakrmz54 ben medarda duygu hanıma gidiyorum aşk kadın ya bütün sorularıma rağmen sıkılmadan yanıtlıyo çok tatlı ve güleryüzlü
Busrakrmz54 tazebiranneeee bende o ve yine medarda başka bir doktor arasında kalmıştım diğerine gittim ama duygu hanıma mı geçsem diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim cevabınız için🥰
Busrakrmz54 Selenavci63 özel muayenehanesi var sanırım değil mi ? Adatıpın karşısında diye biliyorum. Doğum ücreti hakkında bilginiz var mı hastane harici olunca daha pahalı diye duymuştumda😊
Selenavci63 Busrakrmz54 evet evet adatıpın karşısında kliniği var. Başından beri gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim kesinlikle ama ücret konusunda bir bilgim yok maalesef medarda oluyor doğumlar daha doğum ücretini konuşmadık hiç🌸
Bndaydin Bende duygu hanıma gidiyordum fakat adatıpa geçmek istiyorum ilk doğumum da orda olmuştu Melek hanımın çok iyi olduğunu duymuştum ona gidicem
Bndaydin @Busrakrmz54 memnunum gayet ilgili bir doktor fakat ilk doğumumda adatıptaydı yine orda olsun istiyorum oyüzden doktorumu değiştirme kararı aldım