Tuselizya Son adet tarihime göre bugün 6+5 haftalık hamileyim üç gündür kahverengi kanamam var progestan başladım sabah akşam..Bugün gidip kontrol oldum hem alttan hem de karından bakıldı vajinal ultrasona göre kese 5+1 haftalık diyor ve herhangi bir embriyo gözükmüyor kesenin içinde ..doktor bir hafta daha bekleyelim sonra karar verelim dedi..ben şuan ne yaşıyorum boş gebelik mi ? Geç döllenme mi ? Başına böyle birşey gelen var mı ? Lütfen yardımcı olur musunuz bebek ne zaman gözükür
AcemiAnneee Tuselizya canım bekleyıp göreceksın bır hafta sonra gıdıp kalp atışına bakıcaksınız eger yoksa boş gebelik oluyo sanırım
enfla Tuselizya canım doktorunun dedıgı gıbı bıraz daha beklemek lazım hemen boş gebeliktir veya degıldır denmez. inşallah hamılesındr🤲🏻 bnde ılk gıttıgmde kese vardı bebek yoktu doktor bana da aynısını dedı 1 hafta sora gıttıgmde gordum cok sukur🤲🏻 gec dollenme olabılır. önmli olan kanaman lekelenmem devam edıyor mu ona bak olmadı proluton ıgne vurulaan daha ıyı bnce daha etkılı haptan. ama senı muayne eden doktrdn daha ıyı bılemeyız.
Deletedmom113 Tuselizya kesenin iler geri olabilir. Ama kalp atışını duymak için 8. Haftaya kadar bekleyenler var. Şuan daha hafta cok kucuk. bi diş gebelik geçirdim. Sonrasında bi de boş gebelik geçirdim ama benim lekelerim vardı hafta ilerledikce kese sabit duruyordu. Kendiliğimden düşürdüm.. demem o bekle Allah büyüktür..
Cerenerb Tuselizya geç döllenme galiba canım 8.haftaya kadar bekle bence 8.haftada anca görenler var kesenin dolu olduğunu Protestanı bırakma devam et 3 ay kullandım bende
031965 Bekleyip görürsün onu ancak kimse bilemez şuan ama benim geç döllenmeydi ve alttan dahi görünmedi 7. Haftada gördük
Mervenin Tuselizya böyle olup sonradan bebeği görünen çok gördğm bence bekle canm almak istersede dr başka bir dr a daha git mutlaka
Deletedmom113 Tuselizya bekle canım Rabbim şifa versin.. Inşallah hyirli haber alırsın. Benim boş gebelik ilk dış gebelikten kaynaklı olduğunu söyledi doktorum... Inşallah ters gitmez 🙏
Deletedmom113 Devlete de gittim özele de gittim hepsi aynı şeyi söyledi... bekleyelim dedi bana agrım vardı bende hap kullanıyordum. Sabah bi parol aldım agrimi kessin diye. Yarim saat sonra evde düşürdüm.. Şimdi tekrar hamileyim 16+4 haftalık sağlıklı çok şükür kızım olucak.. Rabbim sana da nasip etsin 🙏
Kelebegimmm Ben ilk gitdiğimde regle göre 7 hafta olması gerekirken ultrasonda 4-5 hafta dedi sonra reglimşn düzenli olmadığını söyledim.2 hafta sonraya randevu verdiler 6-7 hafta gözüktü yani normaldi her şey sadece geç döllenme olmuşdu.sende sabr et üzme kendini boşuna😘❤️🌹