Sibel0881 32 haftadayız bugün kontrol olduk 1700 gr olmuş kızım doktorum biraz minik bebiş dedi kilo alması için ne yapmalıyım ne yemeliyim geriden mi geliyo dedim hayır biraz zayıf yapısal da olabilir dedi ama üzülüyorum😞
TugceArslan Sibel0881 Sağlıklı olsun da üzülmeyin. Benim kızım da minyon olacakmış. Ben de üzülüyordum ama küçük bebekler daha çabuk toparlayıp kilo alırmış doğumdan sonra ☺️
Sibel0881 enfla yiyorum aslında bunları da anlamadm gitti herşey normal biraz kilosu. İçin minik diyo
Sibel0881 Yiyorumda yani daha ne yapmam gerekiyo bilemedm ki Vitamin verdi bakalm iki hafta sonra tekrar gitcem 😞
Sila1245 Sibel0881 benimkide 1900 grmdi 32 de cok bi farkimiz yok yani bosa uzulme 34 de 2.400 olduk 36 da 2.760 olduk perşembe kontrol var kac olduk baklm kilo bana gore önemli değil ben kendim 2 kilo 180 grm dogmuusum yani dogurana kadr alır daha çok
Mrvkoz Sibel0881 cok takma kafana benin 35 de 2400 düm 🙈 cok üzülüyordum benişim diğer bebeklerden ufak diye şimdi 38 olduk 3 ü geçtik sanırım. Her gün yumurta yemeyi ihmal etme ceviz muz kaşar peynir 😊
Anneballari58 Sibel0881 doğumdan sonra ayda bir kilo aldı ablamın bebiş sütün yarar hızlı toparlanır inşallah 😇
Sevdalinka_30 Sibel0881 anne baba da minyon tipli zayıfsa bebek anne babaya da çekiyor önemli olan sağlıklı doğması doğduktan sonra sütün zaten kilo aldırır
Mel0s Sibel0881 bse olmaz canm bizm bi abla var cocunu 40 haftlik dgurdu 2 kilo 60 grm snd kizi ole buyuduki masallh hep anne stuyle besledi senind ole olur skn uzulme