Blzlg Zizizi of o anestezinin verdiği baş ağrısını atlatmanız dileğiyle fena bir baş ağrısı çekeceksiniz haberiniz olsun. Gaz çıkıyor ya o kadar zor değil
Oznurcivan Zizizi Kahve baş ağrısı için. Kayısı hoşafı kesinlikle yapın bana çok faydası olmuştu bir de kuru üzüm, incir, kayısı, dut kurusu bunlardan da kendinize başka çeşit hoşaf yapabilirsiniz sütünüz hemen gelsin diye.
zeyka 2 doğumumda aynı özel hastane olmasına rağmen ilk doğumdan sonra 2 saatte bir su bardağı kayısı hoşafı ve 7-8 adet petitbör bisküvi gelmişti. Kayısı hosafi gaz için bisküvi süt çoğaltmak içinmiş. 2. dogumda gelmemişti araları 2 yıldan az ama 😏 bol bol yürümek. Doktorun artık yürüyebilirsin dedikten sonra kimseden beklmeden her firsatta ayağa kalk koridorda odanın içinde yürü. Bebbeklerin gazını cikarmakk için nasıl ayaklarını hareket ettiriyorsak bizimde ayaklarimiz hareket ettikçe bağırsaklarımiz çalışıyor. Kahve de aldığınız anesteziyi atmak için.
myangelson Blzlg fena bir baş ağrısı çekeceksiniz Herkeste olmuyor bu durum ben iki doğumda da yaşamadım baş ağrısı hadi ikinci genel anesteziydi de ilki spinaldi. Hatta hamileyken de spinal olarak serklaj da olmuştum. Gaz konusu zorlamıştı ilk hamileliğimde beni.
myangelson Zizizi 2 doğumum da acil oldu kayısı hoşafı yapamadık hazır meyve suyu içtim. Bol bol yürüyüş merdiven inip çıkmak o şekilde çıktı benim gazim sadece. Hele ilk doğumumda cikartamadim da ağrı kesici fitil verdiler o bagirsaklarimi bozuyor o tuvalete çıkartmıştı. Kahve de anestezi çabuk atılsın diye bas ağrısı için
Zehra6818 myangelson Bence de herkeste baş ağrısı olmuyor, benim başım hiç ağrımadı ama omzuma çok kötü bir ağrı vurmuştu.
myangelson Zehra6818 bende hiç ağrı vurmadı ya ki normalde çok baş ağrısı yaşayan bir insanım nörolojik bir rahatsızlıktan dolayı. Ayriyetten migrenim de var sürekli başım ağrır ama çok şükür doğumlarda yaşamadım bu durumu. Hatta ikinci doğuma alındığımda enseden vuran baş ağrım vardı tansiyondan dolayı ama sonrasında geçmişti
zezeeyyy Zizizi bol yürüyüş ve tabiki kayısı ve dut kompostosu müthiş süt yapar ve tuvalete çıkmanızı sağlar🙂