Esinserkan Ben 2 hafta önce doktora gittim hamile olduğumu öğrendim kan değerinde gözüktü. Beta 325 çıktı. Ultrason la baktığında kese gözükmedi. Geçen cuma kontrole gittim kese gözüktü. Fakat 4 haftalık olduğunu söyledi bu program la hesap ediyorum7 hafta 3 gün Bugün bi hemşire ye sordum. O da aynı şekilde 7 hafta olarak hesapladı. Doktor neye dayanarak 4 haftalık dedi yada gerçekten 4 haftalık biz mi yanlış hesapladık. Kafam Allak bullak. Allah için biri biliyorsa bişeyler yazsın lütfen
Zehramom Esinserkan canım hesaplarken son adet taeihini baz alıp hesaplıyorlar bazılarıda ultrason da gelişimine göre hesapladıgınfan bu fark ortaya çıkıyor geç döllenen bebekte hafta farkı atıyor sonra gelişimiyle farkı kapatıyor ileriki zamanda
penceresimi Esinserkan bazen adet tarihi ile kese ölçümü aynı gitmiyormuş bebek iyi olduğu sürece problem yok
Mel0s Esinserkan benimde oleydi canm en son adetmi soledim bana gore 9 haftalikti ama doktor ultrasondan bakti ozman daha 6 hafta 3 gnluk dedi o bazen gec dollenmeden falan oluo bildgm kadariyla