Elaozkan Asortikhanim öyle yapıcam inşallah şuan sancım nerdeyse hiç yok doktor bugün yarın dedi ama🥺
Asortikhanim Elaozkan strese sokmayın kendinizi en uygun zamanı bebeklermiz belirler aklınız orda olmasın sürekli sancı gelmiyor tecrübemle sabit 😃 Bol bol eğil kalk merdiven iç çık
hemsireblog1 Zeynepefem kız yok buraya doğuruyorum yazıp gece doğuranlar okudum ben, sonuçta bir anda artmıyor sıklaşmıyor ya yazılabilir bence de ya 🥹
Elaozkan hemsireblog1 gece boyu çok düzenli sancı girdi sabahta nişan geldi bugün akşama doğru sancılar azaldı 2 cm açıklık şuan sancı yok😢
Zeynepefem hemsireblog1 ay bilmiyorum benimki varken ben sadece ağlıyordum acidan baska bişey yapamıyorum o yüzden oyle düşündüm 😂🤭
Aler Sıcak suya oturanları duymuştum ananas falan ye suyunu iç bol bol hurma ye zaten haftan da gelmiş Rabbim kolaylıkla çektirmeden kurtarsın Meryem ana otun varsa desteğini ihmal etme
hemsireblog1 Elaozkan valla bende daha doğurmadım ama okuduğum kadarıyla sancıyı sakince karşılayın diyorlar. Evde egzersiz öneriyorlar. Ilık suya oturmak, ılık su ile duş, ahududu yaprağı çayı hurma gibi öneriler not aldım bende 🥹🥹
neriman3_3 Elaozkan canım yatıp dinlenince geçmiyorsa sancıların başlamıştır istersen bir ılık duş al