mooommmmyyy kızlar korkmaya başladım 34+1 hamileyim karnım sanki aşağı inmiş gibi hissediyorum rahat nefes alabiliyorum böyle olanlar var mı normal mi bu durum yoksa doğum mu yaklaştııı
betdem8 mooommmmyyy benim de karnım indi ama 37+4üm şu an 35. haftadan sonra inmişti, doğum zamanı yaklaştığı için bebiş yavaş yavaş aşağı doğru baskı yapıp yerleşmeye başlıyorr😻😻
armanbebekk mooommmmyyy bende şuan 34+5 im 33+2 ken gittim en son kontrole karnım aşaya indi sanki dedim doktora bebiş dönmüş dedi normalmiş bu haftalarda
Aysgl0811 mooommmmyyy 2 haftadan fazla oldu benim ineli 39+6 oldum hala doğuramadım 🥲 haftaya cumaya kadar olmazsa doktor suni sancı vercez dedi 😞
Selim_Alparslan mooommmmyyy bizde 34 +5 haftalik olduk. 34+1 de kontrolde doktor bas asagi baya inmiş dedi kafası kanala yakın dedi. Benim karnımda iyice düştü ve yuruyemiyorum bile. Sanki altımdan fırlayacak bu oğlan 🥹 inşallah bekler 37 38 diye dua ediyorum
mooommmmyyy armanbebekk ilk hamileleiğim birde erken doğum riskim var k yüzden çok korkmuştum teşekkür ederim 💗
Aysgl0811 mooommmmyyy inşallah 🤲🏻 Allah’ım hepimize hayırlısıyla kolay ve güzel bi doğum nasip etsin 💕
mooommmmyyy Selim_Alparslan bende bugün fark ettim bir anda sanki aşağı indi bide erken doğum riskim olduğu için korktum acaba niye öyle oldu diye ama içim rahatladı normal olduğunu duyunca💗