Ayseguls_baby ayseeeemoyku valla hamilelikten önce şöyle yaparım böyle yaparım diyordum hiçbiri olmadı aradım hamileyiim çabuk işten çık gel kan testi verelim dedim 😂
Havin49_ ayseeeemoyku ilkinde bi kutu aldım patik ve testi koydum eşimle biraz ağlaştık ikimizzde istiyorduk çünkü sevindik baya ama bu sefer hamile kaldığımda gittim direk testi verdim koca ben hamileyim dedim sarıldı o kadar çocuk sayısı artınca o heyecan kalmıyor galiba 😀😀😀😀
Aleynaa8 O kadar değişikti ki tüp bebek için İstanbuldan Ankara’ya gitmiştik 🤣 geri döndük regl 2. Günü kan verecektim 1 gün gecikti işimde bir his test yaptım gebeyim 🤣🤣🤣🤣🤣 hemen aradım telefonda söylemiştim oysa ne hayallerim vardı 🤣🤣
Duyguceren ayseeeemoyku 14 şubat geliyordu evde test yapmıştım silik çıkmıştı kan verdim düşük bi değerdi ama gene de bi kutu hazırladım sevgililer gününü beklemeden tabi sevgililer günü hediyesi aldım diyip vermiştim 😂😂
babymom2026 ayseeeemoyku direkt soyledim testi gösterdim esim agladi tabi ama ben test yanlıştır dedim arti meddi cunku sabah ilk idrarla kaset yaptim kasette de cikti dedim eveeet baba oluyorsun 🐣🐣🐣🐣
8143 ayseeeemoyku 5 senenin mucizesi mart’ta aşılama oldum tuttmadı nisan ayında hamile oldğumu öğrendim kendiliğimden eşime hemen söylemedim kanla netleştrdim kutu hazırladım🥺🥺🤲 Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
YyyyYasemin ayseeeemoyku benim bi kürtajım var ilkini hastanede keseyi görünce direkt aradım bunu da böyle süpriz yapcam video çekcem felan diyodum kan vereceğimi biliyordu 28.70 i görünce hemen dayanamadım ağlaya ağlaya aradım 🥹