Tuanakaran peri09 bekliyoruz canım benim daha 9 günüm var beklemem lazım yapmamak için sabretmem lazım 🥰 ama yarın testler gelince nasıl dayanırım o bir soru işareti 😂
peri09 Tuanakaran awox aylardır kullanıyorum bir kere bile kuruma vermedi asla awoxtan şaşmam yani ben
Tuanakaran peri09 bende bu yorumlardan dolayı aldım valla kuruma çizgisine heves yapmak istemiyorum geçen ay bi kimyalsal gebeliğim oldu hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum diye
peri09 Tuanakaran ben de dayanamamıştım işte hemen geldiği gün yaptım bi şey yok dün yaptım bi şey yok bugün yaptım o da böyle çıktı kafam çorba😂
peri09 Tuanakaran kimyasaldan hemen sonra bir sürü hamile kalan insan var inşallah sende bu ay güzel haberi alırsın canım🌸 ama awox gerçekten hiç kuruma yaptığını ben görmedim bizzat kullanan biri olarak
Tuanakaran peri09 inşallah canım araştırdım burda okudum kimyalsaldan sonraki ay hamile kalan çokmuş bakalım hayırlısı ile inşallah 🥰evet gerçekten herkes Awoks diyo o yüzden aldım bende
Deletedmom_787 Tuanakaran kaset testler genelde güvenilir kabul ediliyor ama geç çıkıyormuş erken gebelik gibi değilmiş canım bende ikisini de aldım nolur nolmaz🌸💕
peri09 Tuanakaran sabah yaptım yine test ilk 5 dk da gölge gibi silik bi çizgi çıktı ama baya gölge yani öyle belirgin değil ama yani ya çok yeni ondan böyle ya da bilmiyorum birkaç güne netleşir inşallah ya🥹