maco61 Tuanakaran benimde bat 29 yada 30 Uvalasyon yaptımda cuma cumartesiye bağlayan gece saat 1 de ilişki oldu şimdi olsamı acaba,
Deletedmom_787 Bat 25/26 ağustos ovulasyon testim ilk kez dün koyulaşmaya başladı inşallah bugün pik görürüm dün geceyi değerlendirdik
Tuanakaran Deletedmom_787 hiç ovulasyom testi yapmadım dün eşinde şehir dışına çıktı takvimde yumurtlama günü yazan günü değerlendirdik bakalım hepimiz için hayırlısı inşallah 🙏
Deletedmom_787 Tuanakaran takvimdeki tarih çoğu zaman doğru çıkmadığı için ovulasyon testi yaptım ben ama belki sizinki doğrudur nasibinizde varsa olur zaten allah gönlünüze göre versin 🙏🏻💕🌸
Feyhan Tuanakaran İlk önce ovülasyon geçtikten sonra baş dönmem oldu tansiyonum düştü sonra midem bulanıyor belim çok fena ağrıyor hiç böyle ağrım olmamıştı göğüslerindeki ağrı arttı şuan 5 gün var daha test yapmadım sabrediyorum bakalım Şuanlık🥰🤲🏻
Tuanakaran Alina1111 test sipariş vermiştim yarın gelir muhtemelen çarşamba günü yaparım muhtemelen bi test ben ya tam 6 gün kalmış oluyo büyük ihtimalle negatif görürüm erken diye ama sabır asla yok bende 😂
maco61 Tuanakaran ne saman sence? Cumayı cumartesi ye bağlayan gece değerlendirdik şimdimi yapsak akşam mı sabah mı?