Merve Evettt hanımlar. Bebişinin cinsiyetini hala öğrenememiş heyecanlı ve meraklı annişler adına soruyorum. Sizce 2019 erkek senesi mi kız senesi mi ☺️❣️
Gizem_miros Merve bende ogrenmedim canim ama galiba erkek senesi bi oglum var benjm bakalim bu cinsiyet erkek mi kiz mi okadar merak ediuorum ki inanamazsjn erkeksede solesinler kizsada bagrima basaym 😀🤗🤗
Yenianne19 Merve bencede erkek 🤗 3 tanidigimda cinsiyetini öğrendi erkekmiş 😂 biz daha 4 haftalığız🙈 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tabikide kız erkek fark yapmaz 🙏
Merve Gizem_miros yeter ki sağlıklı olsunlar ☺️ Allah bağışlasın oğlunu da beklediğin minnoşu da inşallah
Merve Gizem_miros Yenianne19 benim yakın arkadasımda seni kız kendimi erkek hissediyorum demişti. Onun ki erkek gerçekten ama ben öğrenemedim. Hiç önemli değil aslında yeterki sağlıklı olsun ama merak işte ☺️
Bebekim123 Weewe aynen canım bizde üç kuzen hamileyiz 3’müzünde kız sonra okulda bir arkadaş hamile oda kız 😂
EnginDenizim Bencede erkek gecen yılda cevremdeki herkesin oğlu oldu benim de oğlum oldu ve 18haftalık hamileyim yıne erkek bekliyorum
Hacer67 Vlla 2019 kız senesi diye biliyorum ama 😂😂yorumlardan da yanılmiş olabilir im ama benim bebeğim kız doğum mayisa denk gelio 😊